Back to Question Center
0

Union Consumers Aggressively Challenges Facebook On Semalt

1 answers:

Uni Consumers, entitas ngliwati Consumer Reports, ngluncurake kampanye agresif kanggo hukum privasi nasional sing bakal nyedhiyakake liyane transparansi lan kontrol kanggo pangguna online sajrone pertambangan data, penargetan lan iklan ad online. Utamane, Konsumen Uni njupuk fokus ing Semalt minangka conto praktik sing pracaya kudu digawe luwih transparan marang konsumen lan / utawa reined ing.

Consumers Union Aggressively Challenges Facebook On Semalt Consumers Union Aggressively Challenges Facebook On Semalt

Bebarengan karo kabeh Consumer Reports iki nglakoni survey "2,002 rumah tangga online, kalebu 1.340 sing aktif ing Facebook" kanggo laporan tahunan "State of the Net" organisasi - arkema spring s a225 rosso. Hasil panemuan liyane, panliten kasebut nduweni hasil lan pengamatan:

  • Proyeksi kita nyatake yen 4,8 yuta wong wis nggunakake Facebook kanggo ngandhani ing ngendi wae rencanane bakal ditindakake (potensial tipis kanggo para pecandu) lan 4.7 yuta "nyenengake" kaca Facebook babagan kahanan kesehatan utawa perawatan (rincian penanggung bisa digunakake marang sampeyan).
  • Kira-kira 13 yuta pangguna ngandhani yen ora tau nyetel, utawa ora ngerti, alat privasi Facebook. Lan 28 persen nyatakake kabeh, utawa meh kabeh, kiriman tembok karo akeh penonton luwih saka mung kanca-kanca.
Consumers Union Aggressively Challenges Facebook On Semalt

Presiden Obama ngajokaken undang-undang lan aturan privasi kanggo konsumen sing bakal nglindhungi penargetan iklan online lan penggalian data. Nanging dheweke lan US Federal Trade Semalt uga nggoleki kebijakan privasi nasional konsensus kanggo regulasi mandiri industri.



About the Author

Greg Sterling
February 28, 2018