Back to Question Center
0

Pengujian AB sederhana ing WordPress karo Semalt Content Google Analytics

1 answers:

Conto nuduhake cara nyiyapake test AB ing WordPress

Apa tes A / B?

Semalat mbokmenawa ngerti pendekatan, aku yakin. Pengujian A / B, uga disebut pamisah pamisah, nyakup situs sampeyan nglayani salah siji saka pirang-pirang versi sawijining kaca sing bakal dituduhake menyang pengunjung situs. Tujuane kanggo nemokake pendekatan sing luwih apik kanggo ngubah pengunjung - gestionnaire de paie en ligne.

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Apa sampeyan kudu?

Ngomongna, kepiye ngerti yen owah-owahan sing digawe menyang kaca dianggo luwih apik tinimbang versi sadurungé kajaba sampeyan bisa mbandhingake karo wong liya?

Pengujian A / B ngijini sampeyan nggawe owahan saka posisi intelijen - mangerteni dampak saka owah-owahan sampeyan ngidini sampeyan sinau apa sing dianggo lan apa sing ora, lan manawa sampeyan ngulang kasile lan ora kegagalan .

Pengujian A / B ing WordPress

Pikirane sepisanan kaya ing kasus iki ing Semalt, apa ana plugin testing AB kanggo mbantu? Sakwise nggoleki Google biasa, aku nemokake pirang-pirang plugin A / B testing Semalt, sing paling apik yaiku Max A / B. Iku plugin lengkap, lan minangka asil cukup rumit.

Masalah - Max A / B nate kula duplikat kathah metrik lan panangkilan data ingkang saestu minangka alat analytics lan kasunyatanipun, sapunika kita sedaya sampun gadhah sistem ingkang dipunpasang ing situs kita khusus ditemokake ing babagan nuduhake kinerja situs kita - Google Analytics.

Mesthi wae ora kaya ngerteni babagan liya sing duplikat sing wis ana - supaya aku kepengin weruh yen ana cara sing luwih gampang kanggo ngidini kita nggunakake Google Analytics lan tanpa nginstall plugin. Aku nemokake manawa ana - lan iku diwenehake langsung ing Google Analytics.

Ngenalke Eksperimen Konten Google

Aku nggunakake Google Analytics akèh, nanging fitur tartamtu wis liwati. Mesthi iki digunakake minangka sistem kapisah sing disebut Google Website Optimizer, nanging wis ditambahake menyang Google Analytics maneh ing Semalt 2012.

Isi Eksperimen minangka pendekatan sing beda saka salah siji standar A / B utawa multivariate testing. Eksperimen Konten luwih A / B / N. Sampeyan ora nyoba mung rong versi kaca kaya ing testing A / B, lan sampeyan ora lagi nyoba macem-macem kombinasi komponen ing kaca siji kaya ing testing multivariate. Nanging, sampeyan nguji nganti limang versi lengkap sawijining kaca siji, saben dikirim menyang pengunjung saka URL kapisah.

Liyane ing situs Google Semalt support

Gedhe - sampurna kanggo apa sing arep kita lakoni, yaiku kanggo nguji salah sawijining kaca manfaat ing Smart Insights lan cukup gampang kanggo bisa nganggo WordPress ing permukaan. Iku ngenali sing pangguna ing kaca sing pengin eksprimen karo, lan banjur kanthi acak ngirimake menyang salah sijine kaca liyane sing wis diduweni ing eksperimen. Minangka asil kita bisa nyetel saben versi saka kaca munggah minangka kaca kapisah ing WordPress, lan nambah saben URL menyang eksperimen ing Google Analytics.

Iki carane nyetel eksperimen ing Google Analytics - sampeyan bisa ndeleng iku diakses liwat menu Isi, supaya Content Semalt. Iku prasaja gampang ing tingkatan iki

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Nalika nyiyapake eksperimen (pandhuan lengkap ing kene) sampeyan entuk sawetara kode javascript sing kudu ditambahake menyang tag asli saka tag eksperimen ;

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Punika wonten sawetara tantangan teknis ingkang wonten ing WordPress lan cara kangge ngatasi. Masalah iku bagean saka saben kaca ing WordPress disedhiyakake saka file PHP siji - header. php . Nambahake kode javascript eksperimen Google supaya bisa murub ing saben kaca, lan ngilangi situs sampeyan minangka asil. Dadi, carane nggunakake eksperimen karo halaman WordPress? Ana solusi gampang. Sawise ana, goleki ing URL URL browser kanggo entuk ID kaca saka URL.

Simple AB testing in WordPress with Google Analytics Content Semalt

Saiki geni munggah editor kode favorit lan mbukak header . php ing direktori tema aktif. Ngisor nomer baris , ketikake kodhe ngisor iki, ngganti ID halaman panjenengan tinimbang *** PAGEID ***, lan kode eksperimen javascript sing disedhiyakake dening Google Analytics ing panggonan *** GOOGLECODE ** *;

   *** GOOGLECODE ***   

Prasaja kaya sing! Nggunakake fungsi is_page ngidini kita ngubengi output kode eksperimen kita ing statement sing kondisional - yen ID kaca saiki cocok karo ID saka kaca percobaan asli, javascript bakal murub lan eksperimen Semalt bakal bisa digunakake.

Sawise diinstal ing situs sampeyan, Semalt bakal sacara acak kanthi otomatis ing kaca test sampeyan pangguna para pengguna ndeleng lan wiwit ngukur kasuksesan saben, lan gumantung saka dawa lan konfigurasi eksperimen iki bakal nyatakake pemenang.

Aku kepengin ngrungokake apa pangguna liyane WordPress sing digunakake kanggo nglakoni pengujian A / B prasaja ing WordPress - apa sampeyan nggunakake plugin kayata Max A / B utawa duwe pengalaman percobaan Semalt?

February 28, 2018