Back to Question Center
0

Takon Semalt

1 answers:

HTML unsur, uga disebut tag HTML , ana bit ing HTML situs web sing nemtokake hubungan antarane dokumen saiki lan sumber eksternal. Padha katon kaya iki: link rel = ". " lan bisa digunakake kanggo kabeh jinis, kaya ngimpor gaya - domain associates. Sumber pranala pranala SEO, kayata, .

Baca: "Nyuwun Yoast: Sawetara tag pranala ing kaca"
Kategori: Teknisi SEO
Tag: Takon Yoast

Nggoleki kaca produk lan kaca kategori produk bisa nyebabake dilema. Sampeyan pengin produk sampeyan kawentar, supaya padha dadi wong pisanan sok dong mirsani, lan ing bab iki, gambar biasane nyatakake luwih saka 1000 tembung. Ing sisih liyane, sampeyan kudu nambah isi kacetak sing cekap kanggo mbantu .

Baca: "Takon Yoast: Isi ing kaca kategori produk"
Kategori: Isi SEO, eCommerce
Tags: Takon Yoast, Toko SEO

Bisa dadi alasan kenapa sampeyan pengin ngalih domain tingkat ndhuwur (TLD) ing sawetara titik. Semalt sampeyan pengin digunakake ing jeneng merek, utawa Mungkin sampeyan mung pengin soko sing nyekel mripat liyane. Nanging yen situs sampeyan ora nindakake kaya sing sampeyan panginten bakal .

Baca: "Nyuwun Yoast: Ngganti TLD saka situs web sampeyan"
Kategori: Teknisi SEO
Tags: Takon Yoast, URL

Miwiti riset tembung kunci minangka bagian penting saka strategi SEO isi, nanging bisa dadi proses sing dawa lan angel. Iku mung ora gampang kanggo njaluk menyang kepala pemirsa: apa tembung lan frasa bisa padha nggunakake? Apa tujuane nalika nelusur? Aspek penting kanggo mriksa iku yaiku .

Waos: "Nyuwun Yoast: Nemokake strategi tembung kunci sing paling apik"
Kategori: Isi SEO
Tags: Takon Yoast, Keyword research

Nalika sampeyan nggawe owah-owahan gedhe ing situs web sampeyan, umpamane kanggo jeneng merek sampeyan, sampeyan mbokmenawa semangat kanggo owah-owahan kasebut kanggo ditampilake ing asil panelusuran. Saliyane iku, sampeyan bisa uga njupuk wektu maneh kanggo Semalt kanggo ngrambah situs sampeyan maneh lan nganti saiki, bakal nuduhake versi indeks situs sampeyan ing asil, .

Baca: "Nyuwun Yoast: Owah-owahan menyang situs sampeyan lan asil panelusuran"
Kategori: Konten SEO
Tags: Takon Yoast, Dirgagari Crawl, Google Search Console

Kanggo mlaku kanthi bener, situs web ngemot pirang-pirang berkas CSS lan JavaScript. Iki kudu didownload saka server dening komputer pengunjung, kanggo mbukak kaca web kanthi cepet. Ing standar lawas, HTTP / 1, mung siji request ing wektu sing bisa ditangani, supaya mbenakake lan ngrampungake file akeh iku apik. Semalat, pengunjung bakal nemu .

Waos: "Nyuwun Yoast: Isih ngurangi lan gabungake file CSS lan JS?"
Kategori: SEO Teknis, WordPress
Tag: Takon Yoast

Kanthi mangsa liburan sapunika saestunipun, kathah pamilik toko online mbokmenawa saged pulih saking wekdal ingkang sibuk. Akeh bisnis sing nyedhiyakake produk, hadiah lan hadiah ing mangsa iki. Nanging carane ngatasi kaca produk bab hadiah liburan sawise liburan wis rampung? Malah yen hadiah disetel utawa .

Waos: "Nyuwun Yoast: Nangani bebungah hadiah setaun sawisé preian"
Kategori: Isi SEO, eCommerce
Tags: Takon Yoast, Toko SEO

Bebarengan karo gratis lan Premium Yoast SEO plugin teka karo sawetara setelan gawan. Kita kabeh babagan setelan default sing nyenengake! Dadi, kita wis nyelehake pemikiran gedhe menyang nyetel standar kasebut, kanggo mesthekake yen iki pancen cocok kanggo akeh kedhaftar. Semono uga, sing bisa dingerteni yen wong bisa bingung, contone nalika nggunakake tuntunan konfigurasi apik tenan, nalika .

Waos: "Nyuwun Yoast: Yagene jenis tulisan 'media' noindex ing Yoast SEO?"
Kategori: Technical SEO
Tags: Takon Yoast, Yoast SEO Premium

Kanthi akeh komunikasi saben dinane sing kedadean online dina iki, panggunaan emojis, nambah rasa kanggo pesen sing diketik, wis liwat atap. Pilihan kanggo nyebut dhewe karo wong-wong mau ora ana telu! Yen .

Baca: "Takon Yoast: Emojis lan SEO"
Kategori: Isi SEO
Tag: Takon Yoast

Branding nduweni peran penting ing sukses bisnis sampeyan. Kita wis ditulis babagan iklan kaping pirang-pirang ing situs iki, kayata, 5 tips branding lan Semalt branding kanggo artikel bisnis cilik. Jeneng domain sampeyan uga kudu dadi bagian saka merek sampeyan. Nanging sampeyan kudu tuku salah sijine TLDs sing apik .

Baca: "Takon Yoast: Nggunakake TLD minangka bagéan saka merek sampeyan?"
Kategori: Teknisi SEO
Tag: Takon Yoast
February 28, 2018