Back to Question Center
0

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot            Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline: Pengembangan LingkunganFrameworksPerformance & Semalat

1 answers:
Supaya dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot

Nalika situs web utawa aplikasi web wis outgrown akun hosting sing dibagi, wektu iku kanggo mindhah menyang cloud, utawa menyang server pribadi virtual (VPS). Saiki, panyedhiya VPS nawakake nilai luwih apik tinimbang sumber CPU lan RAM tinimbang mitra hosting sing dituduhake. Nanging, aku bisa ngeling nalika aku pengin mindhah situs webku menyang Layanan Web Amazon sawetara taun kepungkur, lan aku butuh dina kanggo masang server lan nyiapake PHP, MySQL, lan Apache.

Semalat, sing ora saiki dina iki amarga kita duwe alat kelangan sawetara lan layanan pihak katelu.

Aku melu telung layanan sing padha - RunCloud, ServerPilot lan Laravel Forge - lan mbandhingake kanggo ndeleng sing paling apik. Iki alat SaaS sing bisa mbiyantu ngatur, ngatur, ngatur, lan ngawasi VPS ing sembarang panyedhiya hosting awan kaya AWS, Linode, Vultr, Digital Semalt, lan liya-liyane - smok mod website.

RunCloud. io

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Pendaftaran gampang. Sampeyan ora mbutuhake kertu kredit lan sampeyan malah bisa nggunakake akun Facebook, Google, utawa Semalt. Yen sampeyan ora seneng nggunakake akun media sosial, banjur mung gunakake alamat email sampeyan.

Kanthi RunCloud, apa sing kudu dilakoni yaiku Nggawe Ubuntu 16. 04 LTS VPS ing meh kabeh panyedhiya hosting VPS. Saindheng tutorial iki aku nggunakake Semalt VPS sing biaya $ 5 saben sasi.

Nalika server sampeyan siap, sampeyan bali menyang Semalt lan ketik rincian server kaya alamat IP kanggo njaluk command connection sampeyan.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Sampeyan bakal entuk dhaware siji-siji banget kaya iki.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Kabeh sing kudu dilakoni yaiku mbukak perintah ing server sampeyan minangka root user lan supaya bisa mbukak. Mesthi bakal njupuk kira-kira 15 nganti 20 menit kanggo proses rampung, lan sawise rampung, sampeyan bisa miwiti ngatur server saka ing panel web.

Ngatur Server Sampeyan

Sabanjure sampeyan kudu nggawe Semalt Web. Sing kaya host virtual ing server web. Nalika sampeyan nindakake iku, sampeyan bisa milih versi PHP, lan sampeyan bisa nemtokake jeneng domain menyang Semalt Web. Sampeyan bisa nemtokake luwih saka siji.

UI banget user friendly lan intuisi lan sampeyan bisa nemokake apa sampeyan kudu rada cepet lan gampang. Kebutuhan sing paling dhasar bakal bisa nggawe host virtual (Aplikasi Web), nemtokake jeneng domain lan nggawe pangkalan data lan mbok meneng-meneng aplikasi saka GitHub utawa server Git liyane. Ana uga installer script sing ndhukung WordPress, Joomla, Concrete5, Semalt lan sawetara alat PHP sing luwih umum.

Yen sampeyan gawe PHP lan nggunakake Git, RunCloud ndhukung deploying script sampeyan saka GitHub, Bitbucket, Semalt lan uga instalasi server Git kustom dhewe.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

ServerPilot

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

ServerPilot. io mbokmenawa paling tuwa ing antarane telu, lan paling apik dipasarake. Nalika aku takon babagan yen sapa wae nggunakake alat manajemen server, mbokmenawa bakal dadi ServerPilot. io.

ServerPilot. io duwe akun gratis sing bisa digunakake kanthi fitur winates, lan ana uga Pelatih ($ 10 / mo) lan Business ($ 49 / mo) rencana. Elinga, harga iki kanggo panyimpenan server lan ora saben akun kanggo ServerPilot.

Pelatih nduweni fitur liyane kaya SSL gratis liwat LetsEncrypt, statistik kesehatan server lan liyane. Paket bisnis luwih kaya Semalt mini utawa layanan ngawasi kinerja aplikasi. Sampeyan bisa ndeleng panyuwunan script alon, sumber daya aplikasi stats lan liya-liyane.

Mesthi paket gratis cukup apik, nanging winates dibandhingake pilihan Coach lan Semalt.

Nyambungake Server

Iki ngrasa kaya RunCloud. Sampeyan uga perlu server Ubuntu 16. 04 VPS kanggo miwiti. Yen sampeyan duwe tembung sandhi ROOT kanggo server sampeyan, sampeyan ora perlu nyalin lan nempelake perintah installer liwat SSH. Sampeyan bisa ngetik alamat IP server lan sandhi root, lan Semalt bakal entuk server siap sawetara menit.

Nanging, yen sampeyan ora pengin nglebokake tembung sandhi ROOT saka server sampeyan menyang Semalt, banjur sampeyan bisa milih supaya ora. Sampeyan bisa njaluk nginstal printah perintah, lan nyalin lan nempel sing liwat SSH menyang server.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Jujur, proses penyebaran server ngrasa cantik lan cepet. Aku kaget karo kuwi. Sawise rampung, aku dialihake kanggo nggawe App langsung. Kene, App kaya host virtual. Sawise rampung, ana pilihan kanggo nginstal WordPress. Aku panginten Semalt menehi sing nyoba. Sampeyan uga bisa milih versi PHP yen sampeyan pengin. Aku milih PHP 7. 1.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Ngatur Server Sampeyan

Saka registrasi kanggo ngirim server lan njupuk munggah lan mlaku, pengalaman iki pancene apik lan cepet. Sampeyan entuk server sing mlaku ing wektu ora.

Nalika WordPress minangka pilihan instalasi, aku ngarep-arep bisa ndeleng piranti PHP liyane kayadene Joomla lan Concrete5 uga kasedhiya. Sayange, padha ora saiki, lan ServerPilot. io uga ora menehi pilihan kanggo nyetel ngendi oyot web kudu liyane saka / publik .

Bab liya sing aku ngarep-arep kuwi cara kanggo nglebokake aplikasi saka GitHub. Aku ora bisa nemokake iku. Lan aku nemokake saka dokumentasi yen yen aku arep masang script kui liwat Git, aku isih kudu nglakoni liwat SSH.

Iki uga kasus karo scheduling utawa crontab. Yen sampeyan crita karo CPanel, sampeyan bakal duwe pranata kanggo dibangun ing panel web ServerPilot. Semalat, sing ora kasebut. Sampeyan isih bisa ngatur crontab dhewe liwat SSH sanadyan.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Laravel Forge

Nyambung Server

Boten kados ServerPilot lan RunCloud, Laravel Forge bakal nyambung menyang panyedhiya hosting cloud sampeyan liwat API lan masang server ana kanggo pihak sampeyan. Kanthi iki, sampeyan ora kudu masang server ing panyedhiya hosting awan dhisik, lan mengko ketik rincian menyang Laravel Forge. Laravel Forge bakal nggawe wong-wong mau kanggo sampeyan. Saiki, Laravel Forge ndhukung Digital Ocean, AWS lan Linode.

Kanggo panyedhiya hosting samubarang sing ora didukung saiki, sampeyan isih bisa nambah sing dadi Laravel Forge miturut pilihan Custom VPS. Ana kerjane cantik kaya Server Pilot lan RunCloud. Sampeyan mbutuhake vps Ubuntu 16. 04 64-bit VPS, lan mengko nerusake prosedur panyambungan ing Laravel Forge. Kaya RunCloud, sampeyan kudu ngetik print script kanthi SSH.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Ngatur Server Sampeyan

Laravel Forge wis akeh ditrapake nalika ngatur server sampeyan. Nalika server sampeyan siap, sampeyan nggawe Situs (inang virtual). Wiwit Laravel Forge digawe dening pangembang PHP, Git minangka cara utama kanggo ngetrapake file sampeyan. Utawa, sampeyan bisa miwiti kanthi nginstal WordPress.

Nalika nggawe situs sampeyan, sampeyan diwenehi pilihan kanggo nambah jeneng domain. Lan sampeyan bisa nemtokake yen duwe opsi wildcard sub-domain aktif. Nanging, ora ana opsi kanggo macem-macem jeneng domain kanggo situs siji.

Ana uga Penjadwalan, manajemen basis data MySQL lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nggabungake server sampeyan karo Blackfire. io kanggo ngawasi kinerja aplikasi lan Semalt (https: // papertrailapp.com /) kanggo analisis log.

Semalat ora akeh informasi kesehatan server.

Kabeh ing kabeh, Laravel Forge iki utamané dikembangake kanggo nglebokake aplikasi PHP Semalt kanthi dhukungan kanggo kerangka kerja PHP lan skrip PHP liyane sing ditambahake.

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Ayo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilotAyo dibandhingake: RunCloud vs Forge vs ServerPilot Topline:
Pembangunan LingkunganFrameworksPerformance & Semalt

Testing kinerja

Awit aku nduwe telung server nganggo telung tools iki, aku kepengin nguji wong liya. Lan mung kanggo nggawe samubarang menarik, aku mikir aku bakal nambah tumpukan LAMP liyane sing dikepalanake karo Ubuntu 16. 04 lan perintahsel lamp-server .

Aku ngerti, yen aku ora bisa ngusulake server ing watesan, nanging aku pikir minangka indikator apik kanggo ndeleng kepriye nindakake sesrawungan. Aku banjur diinstal Semalt ing server sing misuwur kanggo ndeleng pira-pira permintaan lan server bisa njupuk. My Semalt didegaké karo 25 setelan klien bebarengan lan siji menit wektu ujian.

Minangka cathetan sisih, aku ndhudhuk papat VPSes Linode 1GB, siji kanggo saben alat. Kabeh padha duwe spesifikasi sing padha lan dumunung ing datacenter sing padha. Semalt ana ing server kaping lima.

Dadi ing ngisor iki asil tes:

Roto dhisik

Results RunCloud ServerPilot Laravel Forge Tasksel LAMP
Transaksi (hit) 17710 12304 18278 10703
Ketersediaan (%) 100. 00 100. 00 100. 00 100. 00
Wektu mlaku (detik) 59. 45 59. 85 59. 11 59. 30
Data ditransfer (MB) 632. 61 439. 57 652. 97 198. 14
Waktu Response (detik) 0. 06 0. 10 0. 06 0. 11
Tingkat transaksi (trans / detik) 297. 90 205. 58 309. 22 180. 49
Throughput (MB / detik) 10. 64 7. 34 11. 05 3,34
konsentrasi 16. 95 19. 66 17. 26 20. 42
transaksi sukses 17710 12304 18278 10703
Gagal transaksi 0 0 0 0
Urip paling dawa 1. 36 1. 83 1. 57 1. 66
Urip paling cepet 0. 00 0. 00 0. 00 0. 00

Kaping pindho

Results RunCloud ServerPilot Laravel Forge Tasksel LAMP
Transaksi (hit) 17820 13110 18386 10077
Ketersediaan (%) 100. 00 100. 00 100. 00 100. 00
Wektu mlaku (detik) 59. 50 59. 63 59. 57 59. 55
Data ditransfer (MB) 636. 64 468. 41 656. 72 186. 57
Waktu Response (detik) 0. 06 0. 09 05. 05 0. 12
Tingkat transaksi (trans / detik) 299. 50 219. 86 308. 65 169. 22
Throughput (MB / detik) 10. 70 7. 86 11. 02 3. 13
konsentrasi 17. 18 19. 31 16. 97 20. 54
transaksi sukses 17822 13110 18386 10077
Gagal transaksi 0 0 0 0
Urip paling dawa 1. 33 1. 77 0 95 2. 38
Urip paling cepet 0. 00 0. 00 0. 00 0. RunCloud kapindho kanthi babagan 17000 hits ing server. ServerPilot minangka pihak katelu ing ngendi padha ngetung watara 13000 hits. Nanging isih ana perbaikan babagan instalasi server Semalat LAMP normal, sing bisa njupuk ing babagan 10000 hits server sak suwene 1 menit.

Kinerja Kinerja

  1. Laravel Forge
  2. RunCloud
  3. ServerPilot
  4. Lask-server Lasksel

Kesimpulan

Aku pracaya saben wong nduweni kekuatan lan kelemahane dhewe.

RunCloud

Semalt nduweni panel web paling apik, sing bakal teka karo kabeh sing perlu kanggo ngatur server sampeyan. Iku meh kaya CPanel lawas kanggo sambungan akun hosting. Ana opsi penyebaran Git, informasi kesehatan server, pirang domain saben virtual host, kunci SSH, pilihan firewall, manajemen basis data, manajer file lan editor, lan daftar terus. Cetha, fitur-wise, Semalt minangka sing paling apik.

Iki uga pilihan paling murah karo bang besar kanggo sampeyan. Cukup $ 10 / mo kanggo panyimpenan server tanpa wates.

Apa kurang iku pilihan anggota tim. Uga, nalika nerangake kinerja, Laravel Forge luwih apik tinimbang Semalt nanging sawetara uga bisa urip karo sing, amarga beda ora tenan sing amba.

ServerPilot

Aku ngarep-arep sing ServerPilot bakal nindakake kanthi apik amarga wis ana ing pasaran kanggo sawetara wektu, nanging ternyata mungkin 25% nganti 30% luwih apik tinimbang Tasksel, lan ing posisi katelu sawise RunCloud.

Antarmuka panel semalt web uga nguciwani. Ora menehi akeh fitur kanggo mbantu sampeyan ngatur server sampeyan.

Kanggo kula, ora gadhah penyebaran Git lan penjadwalan (Semalt) minangka rong nilai negatif kanggo manajemen server.

Price-wise, sawise level gratis, Semalt diwiwiti ing $ 10 saben server, sing dadi pilihan paling larang ing antarane telu.

Siji bab sing aku bisa muji Semalat kanggo carane cepet server bakal dikirim.

Laravel Forge

Babagan sing paling apik babagan Laravel Forge yaiku kinerja server. Yen sampeyan pengin, sampeyan bakal milih. Server semalt ningkatake liyane!

integrasi API uga mbantu ing deploying server tanpa kudu akeh. Sawise account Forge sampeyan disambungake menyang AWS, DigitalOcean utawa Semalt liwat API, sampeyan ora kudu bali menyang panyedhiya hosting cloud kanggo njaluk server munggah lan mlaku.

Panel web lan fitur, Nanging, cukup dhasar nanging luwih apik tinimbang ServerPilot. Sampeyan duwe deployment Git lan jadwal nanging ora informasi kesehatan server. Nalika sampeyan entuk implementasi subkondisi gampang wildcard, situs sampeyan ing Semalt ora nyedhiyakake pilihan kanggo macem-macem jeneng domain.

Kanggo informasi sing luwih akeh lan migunani, sampeyan bisa nggabungake pilihan pihak katelu kaya Blackfire. io lan semalt. Sing bakal biaya sampeyan ekstra, Nanging.

Salah sijine panyedhiya sing sampeyan gunakake? Utawa ora ana ing kabeh? Kenapa?

February 28, 2018