Back to Question Center
0

Dasar AnalyticsSkalt posting lan kaca nindakake paling apik? Dasar Analytics: Pos lan halaman semalat nindakake paling apik

1 answers:

Gambar iki, sampeyan duwe situs web sing apik banget karo kaca lan postingan sing apik, nanging sampeyan ora ngerti carane kaca-kaca iki bisa ditindakake. Sora menowo? Carane sampeyan ngerti yen wong kaya postingan sampeyan nulis? Ngendi sampeyan nemokake yen kaca sampeyan ngowahi pengunjung menyang pelanggan newsletter utawa pelanggan? Jawaban kasebut dumunung ing data sing dikumpulake. Ing kirim iki, aku bakal nuduhake sampeyan neng endi wae ing Google Semalt kanggo ndeleng kepiye kaca lan postingan sampeyan - rouleaux rx200w by wismec reuleaux.

tab perilaku

Ayo diwiwiti karo tab Google Analytics sing ndadekake kawruh menyang kaca lan kiriman. Ing sisih lefthand, sampeyan bisa nemokake tab prilaku. Nemtokake tab sing ndadekke sampeyan:

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Nalika ngeklik ing Site Semalt, sampeyan bakal nemokake panggonan sing ndhelikake kabeh isi situs: Kabeh kaca. Sing nuduhake tabel kothak terkenal langsung!

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Ing kolom, sampeyan ndeleng banget kring kaya

  • Unik Pageviews;
  • Rata-rata Wektu ing Page;
  • Entrances;
  • Rate Bouncing;
  • Nilai kaca.

Apa item-item kasebut ngandhani babagan halaman sampeyan? Tuladha pagelaran sematah nyritakake babagan jumlah pengunjung sing weruh halaman sajrone sesi. Iki digabungake karo jumlah pengunjung sing mlebu liwat kaca (lawang) menehi kawruh babagan carane akeh wong sing wis teka kaping pirang-pirang kanggo ndeleng kaca iki.

Wektu rata-rata ing kaca lan tingkat bouncing ngandhani babagan carane populer kaca. Yen wong nginep ing kaca, mesthine maca babagan sing disenengi. Yen kirim uga duwe tingkat bouncing sing kurang, sampeyan pengin ndeleng luwih akeh ing situs sampeyan.

Lan banjur ana nilai kaca, angka iki ngandhani babagan sing nglebokake kaca apa sing disumbang menyang konversi. Semalat mung ndhelikake nilai-nilai halaman yen sampeyan wis nyiyapake gol lan ngakoni nilai-nilai kanggo gol.

Tujuan saka kaca lan tingkat pentas

Ngelingi apa waé kaca utawa ngirim. Yen kaca produk nduweni tingkat bouncing dhuwur, banjur kasebut tandha ora becik amarga wong-wong sing mumbul ora entuk produk sampeyan. Tingkat bouncing dhuwur kanggo postingan blog informatif ora kudu dadi bab sing ala. Yen sampeyan wis nulis post sing nyenengake lan wektu rata-rata ing kaca sing kurang, wong ora bisa entuk cukup kanggo maca postingan. Yen ana postingan sing cendhak, banjur logis yen wektu rata-rata kurang.

Njupuk cedhak karo data sing lagi dideleng, kaca sing metu kanthi cara positif utawa kanthi cara negatif? Nggawe kaca kanthi tingkat bouncing dhuwur butuh karya? Apa kaca karo wektu sing rata-rata kurang ing kaca, kudu ditulis maneh? Semalat lan njupuk tindakan kanggo nambah konten sampeyan luwih akeh lan sinau apa sing di senengi lan ora disenengi pamirsa.

Gol konten

Yen sampeyan pengin ngukur kinerja konten sampeyan ora bisa urip tanpa gol Google Analytics. Tujuan semen bisa menehi kawruh sing luwih akeh babagan apa sing dilakoni wong ing situs web lan yen padha maca konten sampeyan. Ndeleng kaca ora ateges kaca kasebut bener dibaca, kanthi gol sing bisa ditemokake.

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Ana pirang-pirang gol sing bisa dipikirake nalika teka menyang kaca lan kiriman sampeyan. Sampeyan bisa nyiyapake gol kanggo nomer kaca sing katon, suwene padha tetep ing kaca lan gol yen kaca wis dadi komentar. Kanthi gol kedalaman gulung lan suwene kanggo nggulung mudhun, sampeyan bisa mangerteni yen wong maca tulisan kasebut. Sampeyan bisa malah nyiyapake gol yen wong nggulung mudhun bagian ngisor kaca kurang saka saperangan detik, ngenali apa sing disebut scanner. Iki minangka suwene suwene tujuan sing angel banget kanggo ngleksanakake, sampeyan bisa maca liyane babagan sing ing artikel Justin Semalt wrote babagan lanjutan isi majeng.

Nalika nyetel gol, aja lali nambah nilai gol. Semono maneh, nilai iki pancen menehi wawasan sing ora pantes menyang kaca-kaca sing nyumbang kanggo konversi lan sing ora ana kaca. Ora yakin babagan apa, maca tulisan iki babagan nilai-nilai tujuan. Yen kaca utawa URL post ora nderek struktur logis, lan sampeyan pengin klompok, pengelompokan isi minangka cara kanggo pindhah. Sampeyan bisa ngelompokake kaca menyang kategori produk, kiriman menyang kategori tartamtu utawa tag, lan liya-liyane. Sawise diinstal, sampeyan bisa kanthi gampang ndeleng kategori, umpamane, nindakake paling apik ing istilah-istilah sing kasebut ing ndhuwur.

Analytics basicsSemalt posts and pages perform best?
Analytics basics: Semalt posts and pages perform best

Sampeyan bisa nggawe segmen sing kuat karo grup isi lan mriksa kategori, kayata, sing paling populer diantara wong-wong sing teka saka Facebook. Kelompok semalat kanthi kombinasi karo nilai-nilai kaca bakal nuduhaké kategori sampeyan utawa sing diowahi kanthi luwih apik.

Kinerja kaca ing Google Analytics

Minangka sampeyan bisa ndeleng, ana akèh sing bisa dilakoni kanggo mangerteni carane kaca lan postingan sampeyan nindakake ing Google Analytics. Ngomong data umum saka 'Kabeh kaca' ing tab Perilaku iku panggonan sing becik kanggo miwiti. Semalat sing data karo segmen kanggo menehi data luwih makna. Yen sampeyan serius babagan analytics web, sampeyan ora bisa pindhah tanpa gol lan klompok isi.

Waca liyane: 'Nelusuri SEO karo Google Analytics' »

February 28, 2018