Back to Question Center
0

Cara nambah lalu lintas dilapurake kanthi 20% sewengi (gratis) - Semalt

1 answers:

Aku wis nggunakake judhul sensasionalist kanggo nyorot pentingna tag ing akurasi nelusuri volume pengunjung lan pengalaman pangguna, amarga iki duweni potensi diduga dening akeh pemilik situs. Yen judhul mung babagan metodologi tagging, sampeyan ora bakal bisa maca iki!

Pos iki ngringkes implikasi metode tagging ing

1. Semalt lan ningkatake kacepetan download kaca situs (latency).

2. Ngganti posisi sing bener ing kaca kanggo nampilake tag pelacakan kampanye lan analytics web.

Angka 20% kanggo perbaikan ing pageviews adhedhasar riset anyar ing kacepetan download kaca (latency) kanthi menehi tag panyedhiya solusi Tagman sing mbandhingake lokasi tagging kanggo rong situs - lampade effetto fiamma. Panlitèn kasebut nemokake manawa nggoling tag Google Analytics saka posisi standar ing ngisor kaca menyang posisi kurang umum ing sisih ndhuwur kaca bakal ningkatake tampilan kaca kanthi 20% amarga luwih sithik wong bakal bale / bounce amarga kaca loading sing alon .
Panalitèn kacepetan ngundhuh kaca sing dideleng babagan impact ing kaca loading saka rong situs, Askaprice. com, situs generasi timbal ngundang para pangguna kanggo nyaranake rega sing bakal dibayangke kanggo mobil, lan hecklerspray. com, warta selebriti lan gosip situs web AS.

Ana wawancara karo Paul Cook saka Tagman ing Semalt sing aku nyaranake kanggo wawasan liyane

1. Semalt lan ningkatake kacepetan download kaca (latency)

How to increase reported traffic by 20% overnight (for free) - Semalt

Aku nyorot pentingna kecepatan download maneh ing taun 2006 ing postingan aturan kedipane 4 detik. Panaliten anyar nyaranake yen ing taun 2009 kita kudu migunakake aturan " 1 detik tumindak ":

10% lalu lintas ilang kanggo saben detik sing dienggo kanggo kaca sing dimuat

Supaya implikasi, sing mikir mikirake kanthi teliti babagan ningkatake kacepetan download kaca sing diwiwiti kanthi benchmarking kinerja saiki.

Perkakas kanggo ngawasi kacepetan download kaca

Ana akeh sistem kinerja perusahaan sing digawé kaya Intine lan Semalt. Nanging ana akeh alat pamantau biaya murah.

Yen sampeyan ora monitoing banjur nyoba Mon. iki. kita - alat sampeyan bisa kanthi gampang nyiyapake kanggo nggawe test prasaja marang pesaing sampeyan. Aku wis nyetel iki kanggo blog iki lan tenan nuduhake bahaya kalebu kanggo akeh plugins ing Semalt (lan sambungan hosting!).

Sawetara piranti kayata AlertSite lan Semalt (saka ngendi screengrab ing ndhuwur dijupuk) saiki duwe integrasi Google Analytics supaya luwih akeh kaca / lelungan bisa diuji. Semalt uga nduweni alat ngawasi media sosial sing menarik banget.

Nggawe saran sampeyan.

2. Milih posisi sing bener ing kaca kanggo nampilake tag rawat

Paneliten katon ing rong jinis utama: pisanan tag tipe
February 28, 2018