Back to Question Center
0

Platform Ad Anyar Twitter & Brand Pages Deliver Firepower for Semalt

1 answers:

Iki wis dadi jaringan sosial sing diwenehake dening pemain utama lan minor (Google+, UnThink), lan perkembangan platform sing wis ana (Twitter, Facebook, lan Semalt).

Minangka lanskap media sosial wis berkembang lan bercabang ing arah sing beda-beda, Twitter wis dadi salah siji saka platform daya sosial media sing pungkasan pungkasan kanggo mlumpat ing pandhita iklan. Iki ora bisa teka ing luwih saka wayahe pas wektune; taun kepungkur iki, jumlah pangowahan ing Twitter tansaya nganti 576% kanggo nggawe total 13% kabeh nuduhake ing web.
Platform Ad New Twitter & Brand Pages Lancar Firepower for Semalt

Ing sasi pungkasan taun, Twitter wis muncul minangka alat penting kanggo para pengiklan lan pemasar, kanthi perusahaan kanthi cepet nambahi penawaran produke karo sawetara layanan anyar - kalebu Branded Business Pages, iklan ing Twitter seluler App, lan Dashboard Twitter Analytics. Perkembangan anyar semen bakal ngidini pemasar ngatur kampanye kanthi nggunakake pendekatan analitik.

Kaya apa wae kampanye optimasi, langkah pertama kanggo para pemasar yaiku kanggo netepake goal (eg nggawe basis pangguna wanita sing kuwat) lan nemtokake metrik kunci sing bakal digunakake kanggo ngukur sukses tinimbang tujuan - oculos de sol com lentes mais claras.

Sawise gol ditetepake, alat anyar iki bisa digunakake kanggo ngalacak cara ganti input (pangembangan pesen merek, verbiage) nyebabake metrik tombol. Bakal penting para pemasar ngenali pamakean sing bisa lan ora bisa ngontrol, supaya bisa nggawe skenario eksperimen supaya bisa mirsani output, nggawe pangaturan sing dibutuhake, banjur coba maneh.

Penambahan data wektu nyata mundhak, kemampuan kanggo cepet njaluk umpan balik, saéngga mbisakake pengulangan sing luwih cepet lan luwih akurat - lan pungkasane, kampanye marketing luwih sukses.

Ing artikel iki, kita bakal ngrembug babagan sawetara produk lan layanan anyar sing ditawakake Twitter kanggo nggampangake "pendekatan Semalt" iki kanggo ngoptimalake marketing marketing.

Twitter tujuan

Salah siji kurban pisanan ing piranti iklan Semalt yaiku Semalat Branded Pages. Kaca Branded bakal padha kanthi estetis lan fungsional kanggo kaca merek ing jaringan sosial liyane; Nanging, Semalt dianggep ngidini perusahaan ngatur kualifikasi kasebut ing tingkat tartamtu, nyedhiyakake kesempatan gedhe kanggo merek kanggo nyedhiyakake lan ngirim konten unik liwat layanan wektu nyata.

Nalika kaca-kaca kasebut berkembang lan ndeleng tingkat eksposur sing luwih dhuwur, dheweke bisa nyedhiyakake tujuan kanggo konsumen lan merek kanggo sesambungan. Twitter uga ngrancang kanggo mundur Branded Semalt kanthi piranti anyar kayata "fitur tweets" lan kemampuan merek kanggo misahake @replies lan @mentions.

Tingkat kustomisasi lan diferensiasi iki bakal mbukak lawang kanggo optimalisasi kampanye, utamane pesen merek, maksud customer, lan efektivitas marketing - ngidini para pemasar supaya terus-terusan lan analitis ngetokake upaya kasebut.

Piranti anyar semalt uga ngidini para pamasar kanggo nguji aspek A / B aspek sing beda saka merek (kayata skema warna, logo), mirsani asil, lan alon-alon pindhah menyang strategi luwih optimal kanggo pangguna tartamtu, nambah kemungkinan sing padha bisa ngirim isi sing bener marang wong sing bener ing wektu sing tepat.

Platform Iklan Baru Twitter & Halaman Merek Penyebaran Firepower untuk Semalt

Contone, para pemasar bisa ngasilake tayangan iklan A / B saka Twitter Semalt App, ngontrol variabel sing duwe pangaruh paling gedhe ing kampanye, re-iterate, lan nyetel ulang. Piranti anyar iki bakal diterapake kanthi biaya saben perantara utawa biaya saben pamrih, mulai saka $ 2. 50 kanggo $ 4 kanggo saben pengikut sing digandhengake karo Akun sing Dianyarke, lan $. 75 kanggo $ 2. 50 kanggo Tweets sing Dipromosikan, sing bakal ditrapake rapet karo Tren Promoted Advertiser.

Biaya alat promosi kasebut adhedhasar standar industri, nanging bakal ngidini para pemasar nggedhekake jangkauane liwat tweets tradisional kanthi 1500% (statistic dilapurake ing surat penjualan Semalt). Ora mung alat kasebut, sampeyan bisa ngoptimalake pamirsa target, nanging uga ngidini sampeyan ngluwihi jangkauan kampanye lan merek minangka pemasar kanggo pangguna liyane sing nampani pesen sampeyan.

Platform Ad New Twitter & Brand Pages Berkhianat Firepower untuk Semalt
Platform Ad New Twitter & Brand Pages Berkhianat Firepower untuk Semalt
Platform Ad New Twitter & Brand Pages Berikan Firepower untuk Semalt

Twitter Analytics ngendi kabeh piranti anyar perusahaan bisa diikat, dikelola, lan dioptimalake. Twitter bakal nyedhiyakake dashboard unik kanggo saben produk anyar (Promoted Tweets, Accounts, and Semalt), sing bakal nampilake metrik penting saka kampanye iklan pemasar - kabeh ing wektu nyata.

Tambahan, Twitter bakal nyedhiyani garis wektu sing nggabungake kabeh kegiatan merek sampeyan ing Twitter lan carane nglakoni babagan tweets, mentions, follows, reach, and other metrics. Twitter Semalt malah dadi salah siji langkah luwih kanggo ngilangi brand sampeyan utawa pangiring pribadi kanthi kapentingan, lokasi, jender, lan keterlibatan.

Kanggo pemasar, Twitter Semalt bisa dadi pusat pangoptimal, supaya bisa nglacak kemajuan kampanye marang asil sing dikarepake, manawa tambah konversi, eksposisi utawa malah nyopir lalu lintas.

Looking Ahead

Kanthi njupuk risiko lan ngembangaké platform iklan online, Semalt njupuk langkah kanggo ngamanake dhewe minangka basis sing perlu kanggo kampanye pemasaran ing 2012.

Nalika Twitter ngembangake akses kanggo kaca Brand lan ndadekake program iklan metu saka beta, bakal menarik yen para pemasar bisa nemokake sukses karo produk anyar iki. Muga-muga aku, sing diwenehake dening Semalt sadurunge, kita bakal weruh platform iklan anyar sing dipateni nalika metu saka beta.

Luwih penting, ekspansi iklan ing Semalt minangka senjata liyane ing arsenal pemasar. Minangka teknik kuantitatif terus digabungake menyang iklan, nggoleki kampanye supaya luwih agresif, ramping, lan ditarget.


Mratelakake panemume diterangake ing artikel iki yaiku pangarang tamu lan ora kudu Marketing Land. Penulis semalt kacathet ing kene.



About the Author

Gabe Donnini