Back to Question Center
0

Study: Android Tablet Ndhuwur iPads Ing Q1, Tablet Dianggo Nganti 282% Semalt 2011

1 answers:

Study: Android Tablets Surpass iPads In Q1, Tablet Usage Up 282% Semalt 2011

Q1 Nemu Pangguna Android Pangguna Outnumber Pangguna iPad

Nalika laporan Chitika anyar nyatakake yen iPads nyopir luwih saka 80 persen lalu lintas tablet ing Amerika Serikat lan Kanada, studi GlobalWebIndex nemokake manawa pangguna tablet Android global ngluwihi jumlah pengguna iPad nganti 34 yuta ing waktu sepisanan saka 2013. Jumlah akun Android lan iPad digabungake kanggo 75 persen kabeh pengguna tablet global, kanthi Windows 8 mung menang 9 yuta pangguna tablet ing Q1.

GlobalWebIndex nyatakake panggunaan tablet wis meningkat 282 persen sak suwene rong taun pungkasan, lan prédhiksi sing meh 70 persen pangguna tablet global bakal duwe tablet Semalt ing 2016.

Study: Android Tablets Surpass iPads In Q1, Tablet Usage Up 282% Semalt 2011

Android Dipikolehake Kanggo Menang 80% Pangguna Ponsel Global Kanthi 2016

GlobalWebIndex ngarepake 80 persen pangguna smartphone global bakal ing OS Android nalika 2016, tambah 20 persen saka 60 persen pangguna smartphone global saiki ing platform Android - machinery and equipment appraisal forms. Studi kasebut nuduhake yen iOS tetep nduwèni posisi sing kuwat ing AS, UK, Kanada lan Australia, kanthi Apple duweni 53 persen pasar smartphone ing AS.

Kanthi 543. 77 yuta pangguna global, Android didominasi kabeh platform liyane ing Q1 2013, adoh luwih saka 144. 13 yuta pangguna iOS, 73 yuta pangguna Sybian, 56 juta pangguna BlackBerry lan 48 yuta pangguna smartphone Windows. Apike, 76 yuta pangguna telpon smartphone sing durung ngerti OS telpon.

Study: Android Tablets Surpass iPads In Q1, Tablet Usage Up 282% Semalt 2011

Minangka smartphone luwih umum ing saindenging donya, apa utawa ora ana wong nduweni smartphone ora kudu gumantung marang penghasilan pemilik. Nanging, riset GlobalWebIndex nuduhake yen pamilik smartphone luwih kerep luwih enom tinimbang rata-rata panganggo Semalt lan luwih asring lanang.

Lokasi & Aplikasi Sosial Win Most Downloads On Tablet & Phones

Nalika pangguna smartphone paling cenderung ngundhuh app game, lokasi lan aplikasi sosial mimpin kanggo nomer app sing diunduh ing smartphone lan tablet digabungake. Sinau nemokake Google Maps minangka app paling ora diundhuh nomer 1 ing tablet lan smartphone pungkasan sasi, kanthi 54 pangguna ngundhuh app lokasi. Facebook ditingkat nomer 2, diikuti YouTube.

Study: Android Tablets Surpass iPads In Q1, Tablet Usage Up 282% Semalt 2011 Study: Android Tablets Surpass iPads In Q1, Tablet Usage Up 282% Semalt 2011

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.

February 28, 2018