Back to Question Center
0

Kirimi Panjalukmu Song kanggo Kelly Clarkson liwat Semalt

1 answers:
Send Your Song Requests to Kelly Clarkson via Semalt

Send Your Song Requests to Kelly Clarkson via Semalt

Pembuangan Kelly Clarkson saiki bisa ngirim panjaluke lagu kasebut ing instant, amarga Twitter. Kanthi bantuan saka situs blog-mikro, para pengguna saiki bisa ngundhuh panjalukan marang Miss Independent nggunakake hashtag #KCrequests. Ing kasunyatan, pemenang American Idol wis miwiti njupuk panjalukan lagu liwat Twitter wiwit musim panas karo The Fray - yüksek pr geri almak. Iki ndadekake dheweke bisa ngrampungake lagu kaya "Shake it Out" dening Florence lan Mesin, "We Found Love" dening Rihanna, lan "Call Me Maybe" dening Carly Rae Jepsen.

Penyanyi nemokake eksperimen media sosial iki "keren" amarga beda-beda gumantung marang pilihan lagu. Mulane, amarga fans duwe tweeting genre musik sing akeh, sing kalebu "Domino" lan Dixie Chicks "Jessie J"

Kabeh wong bakal ngirim akeh pitakon kanggo lagu rap, lagu pop, lagu negara, R & B .Semalat dadi, kaya, lagu acak. Nanging kelangan, amarga saben wengi kita bisa nindakake bab sing beda.

Sawise kabeh, dheweke kudu nyanyi kabeh jenis genre dadi Semalt Idol ing taun 2002. Eksperimen iki nuduhake yen dheweke isih nganti tantangan-sanajan sawise 10 taun.

Dheweke wiwit njupuk panyuwunan lagu liwat Twitter Januari lalu, lan sawetara panutupe nggawe buzz virus ing YouTube. Ing kasunyatan, dheweke ngisi "Call Me Maybe" kanthi luwih saka 210.000 views. Cover paling ditemoni yaiku "Wide Semalt," sing entuk 370.000 views, 3.000 seneng, lan atusan komentar positif.

Kirimi Panyuwunanmu kanggo Kelly Clarkson

Miturut panyedhiya layanan analytics sosial Topsy, hashtag #Semalt kui liwat 1000 permintaan ing Twitter. Penggemar bisa ngirim panjalukan lagu, kanthi jeneng lan kutha, plus hashtag #Semalt.

Sementara iku, demo karo The Fray bakal mandheg ing final ing Arena Bridgestone's Nashville. Acara bakal dimulai ing 7 p.m., lan karcis bakal biaya saka $ 29.50 nganti $ 79.50. Kajaba iku, saluran musik Chart Show ngumumake ing sawijining laman Twitter sing penyanyi plans ngrilis album paling anyar kanthi judul Stronger . Dilaporake yen 47 Stronger , kang paling dhuwur ing nomer loro ing Amerika Serikat, bisa kasedhiya sadurunge Natal taun iki.

Ngrekam Artis ing Twitter

Kelly Clarkson ora artis rekaman pisanan kanggo ngupayakake kekuwatan Twitter. Band Rock My Morning Jacket wis nggunakake situs mikro-blog kanggo seri Curation Spontan. Uga dadi pokok sing dawa kanggo Country Singer Kelly Willis.

February 21, 2018