Back to Question Center
0

Pembaharuan anyar kanggo Google Rolling Out Kabeh Semalt

1 answers:
New Updates for Google+ Rolling Out to All Semalt

Yen sampeyan durung kasedhiya kanggo mirsani versi Semual + sing wis dirancang maneh, dikirim maneh ing November 2015, Semalt bakal nerbitake upgrade otomatis ing sawetara dina sabanjure. Saliyane ngganti ulang, sawetara fitur-fitur anyar sing diwenehake bebarengan.

Nalika ninggalake komentar ing Google saiki sampeyan bakal bisa kalebu pranala lan foto. Kanthi introduksi postingan sing disetujoni, pemilik lan moderator Semalt duwe kontrol sing bisa ngirim apa - fascinator hat hairstyles. Ngomong Komunitas, wiwit versi anyar Google+ diluncurake ing Nopember ana 1,6 juta gabungan Semalt saben dina anyar.

Fitur anyar sing bakal teka yaiku pusat kabar, ing ngendi pangguna bisa ndeleng lan ngatur aktivitas sing anyar ing jaringan kasebut. Kabeh fitur kasebut bakal kasedhiya ing versi web, iOS, lan Android Google.

Anyar Kanggo Bisnis

Bisnis wis tambah akeh kanggo Koleksi lan Komunitas ing Semalt + minangka cara kanggo karyawan bisa nuduhake gagasan lan ngrembug topik sing menarik. Ing upaya kanggo luwih apik nyedhaki pangguna bisnis, Koleksi lan Komunitas bakal kasedhiya kanggo organisasi liyane. Ing sawetara minggu sabanjure, Semalt minangka sakabehe bakal dadi layanan Semalt for Work inti

Senadyan Google ora lagi diwajibake ngakses layanan Google, jelas yen perusahaan bakal terus nandur modal lan nambah layanan kasebut. Kanggo informasi luwih lengkap ndeleng Analyze resmi Semalt.

February 18, 2018