Back to Question Center
0

Apa ana piranti lunak tembung kunci Amazon sing luar biasa kanggo pamula?

1 answers:

Iku wis kondhang yen nangani riset kunci sing tepat yaiku ing antarane komponen inti saka Search Engine Optimization (SEO) lan konsep modern Pemasaran digital lan kabeh bisnis E-commerce, sawayah-wayah mbantah ngendi sampeyan lagi laris. Sawetara pakar SEO nyebut "isi yaiku raja. "Lan sing nggawe raos ora mung kanggo optimasi panelusuran asli ing mesin utama kaya Google, nanging kanggo bisnis gulung lan prakteke, apa wae proyek online dealing karo toko online, kayata Amazon. Lan supaya ngadhepi iku - iku kudu metu saka pitakonan sing utamané ebay pamula ing Amazon perlu piranti lunak tembung paling kabeh.

Lan ora mung kanggo tetep metu saka mungsuh niche lan wiwit mbangun reputasi lan wewenang dhewe minangka pedagang sukses sing tuku karo. Bab kasebut ora ana sing bisa tahan ing tingkat kompetisi pasar sing paling cepet, kajaba didhukung karo piranti lunak tembung kunci Amazon, pelacak lan piranti reregan kanggo nyimpen listing produk sing dianyari - carni pregiate cotechino. Wekasanipun - kanggo menangake kothak tuku lan nginep ing antarane item sing ditampilake sing paling dhuwur sing ana kanggo didol ing kono.

Mulane, saumpama riset tembung kunci dhewe, uga saran bandinge long-buntut sing berharga, mesthine minangka kabutuhan tinimbang apa wae kemewahan, kene sawetara cara luar biasa milih piranti lunak piranti lunak tembung kunci sing gampang nanging nemen kanggo pemula. Muga-muga sampeyan bisa nyekel kickstart sing becik karo wong-wong mau, mesthi tanpa mbuwang dhuwit, amarga saben piranti lunak piranti lunak tembung Amazon kasebut kasedhiya ing akses sing mbukak ing Web, utawa paling sethithik versi dhasar.

Google AdWords Keyword Planner

Iku koyone kaya ora-brainer, nanging toolkit dhasar digunakake dening singa nuduhake saka SEO sekolah lawas uga uga ngawula malah wong anyar sellers ing Amazon minangka tembung kunci piranti lunak sing bisa dienggo. Masalahe yaiku solusi dhasar iki supaya gedhe utamane kanggo pemula. Utamané amarga toolkit standar kasebut kanthi raksasa panelusuran ing donya apik banget kanggo mènèhi gambar sing gedhé sing nuduhaké kabeh istilah panelusuran sing potènsi lan kombinasi buntut sing panjang, tingkat kompetisi sing saiki , uga volume panelusuran rata-rata kanggo tembung kunci target utama. Lan ora perlu dikatutake yen data sing diwenehake dening Google kudu dadi siji lan paling jero, sing ditarik ora mung saka pasar siji (kaya Amazon, eBay, Walmart, etc).), nanging diklumpukake saka kabeh indeks panelusuran organik ing Internet.

Punika daftar cekak utama keuntungan sing diwenehake dening Google Keyword Planner nalika digunakake ing kapasitas piranti lunak riset tembung kunci Amazon: njupuk daftar listing sampeyan ditingkatake kanggo tembung kunci anyar utawa kombinasi nggoleki long-tail. Cukup ngetik niche relatif, sembarang frasa kontekstual, kategori produk, situs web, utawa prodhuk - lan sampeyan wis rampung.
  • Nduwe gambaran gedhe saka volume panelusuran kanggo sembarang kata kunci sing spesial produk trendi utawa potènsi sing bakal menang panelusuran sing digunakake dening pangguna urip ing saindhenging donya.
  • Multiply dhaptar utama saka kunci sing cocog banget lan wis adhedhasar kanthi njupuk wawasan sing bener terkenal lan saran tembung kunci long-tengen langsung. Lan aja lali yen Keyword Planner Google minangka kesempatan emas nyata kanggo nepangke kanthi cepet ngenali kata kunci sing spesifik sing paling cedhak karo wilayah sing ditargetake lokasi (i. e. , kutha, negara, lan negara).

    Boten kados piranti populer piranti lunak tembung kunci populer Amazon, toolkit utami menika utamanipun kangge menehi wawasan tembung kunci sing tepat - nyekel langsung saka niche sampeyan , utawa diklumpukake saka gedhe-gedhe paling sukses ing situs web liya. Duwe versi dhasar sing gratis lan mbayar kanthi lengkap, Keyword Spy minangka solusi apik banget kanggo para panuku sing ngetokake cepet ngestokake volume telusuran kanggo sembarang kata kunci, adhedhasar menehi sampeyan kombinasi massive kombinasi sing gegandhengan lan nyaranke kabeh long-tail kombinasi (karo opsi LSI sing bisa dipilih) sing disaranake kanggo pangkat.

    SEMrush Keyword Tool

    Kerangka SEO asli duweni toolkit layanan dhewe, kang bisa gampang dadi solusi alternatif gedhe liyane nalika nerangake milih bener Amazon keyword software. Antarane sawijining panemu sing paling kuat, fitur-fitur ing ngisor iki kanggo riset kunci sing komprehensif muncul kanthi performa apik: perkiraan kesulitan peringkat kanggo sembarang kata kunci, evaluasi volume pencarian saben wulan, pengelolaan iklan PPC, riset kompetitif lan analisis lalu lintas organik saka lawan pasar.

    Keyword Tool

    Iki judhul poto-pidato punika jeneng platform lunak tembung kunci banget Amazon migunani. Ya, Alat Kunci ora dadi asisten tembung kunci, nanging kabeh platform online sing nyedhiyakake versi dhasar gratis sing kasedhiya kanggo penjual wong anyar Amazon kanggo nemokake tembung kunci sing apik lan frasa pencarian panjang-buntut kanggo daftar produk. Elinga, manawa kanggo nemokake sawetara fitur sing canggih lan rumit saka platform iki, pedagang gedhe-gedhe sing akeh ngedol ing Amazon bakal kudu mbayar versi lanjut sing dikenal minangka Keyword Tool Pro.

    KwFinder Alat Riset

    KwFinder yaiku alat lunak tembung kunci pungkasan Amazon aku arep nuduhake sampeyan kanggo dina iki. Opsi iki cocog karo sing paling apik nalika nerangake ngasilake massa sing duweni kata kunci sing bisa nggoleki tembung long-buntut lan frase panelusuran produk kanthi popularitas ing antarane para pembeli langsung nganti saiki. KwFinder uga mbiyantu ora mung Amazon dhewe, nanging liyane saka platform e-commerce populer (kaya eBay, Walmart, toko Alibaba, etc. ), uga sawetara panggonan liya sing ora bisa didol, kayata layanan video YouTube, situs web sing paling kerep diakses ing kaloro. Sawise kabeh, aku nemokake KwFinder sing luwih akeh nggoleki, utamane kanggo sawetara fitur sing trep kaya prosedur copy-select sing gampang kanggo ngowahi daftarku kanthi cepet, kanthi alternatif sing durung digunakke alternatif saka indeksasi semantik laten pitakonan kanggo saben tembung kunci sing dibutuhake, lan uga kemungkinan peringkat potensial.

  • December 22, 2017