Back to Question Center
0

Semalt nyaranake 3 Langkah-langkah Gampang Kanggo Scrape Isi Web

1 answers:
Yen sampeyan pengin narik data saka macem-macem kaca web, situs media sosial, lan pribadhi

blog, sampeyan kudu sinau sawetara basa pamrograman kayata C ++ lan Python. Bubar, kita wis nemokake macem-macem kasus pencurian isi sing canggih ing Internet, lan sebagian besar kasus kasebut melu isi scraping tools lan perintah otomatis. Kanggo pangguna Windows lan Linux, akeh alat scraping web wis dikembangake sing nggawé kerjane kanthi cepet - bridgestone payout. Sawetara wong, luwih seneng ngikis isi kanthi manual, nanging wektu iki njupuk wektu.

Kene kita wis ngrembug 3 langkah gampang kanggo ngikis isi web kurang saka 60 detik.

Kabeh user sing kudu dilakoni iku:

1. Ngakses alat online:

Sampeyan bisa nggoleki program scraping web online sing misuwur kayata Extracty, Import. io, lan Portia dening Scrapinghub. Impor. io wis nyatakake liwat 4 yuta kaca web ing Internet. Sampeyan bisa nyedhiyani data sing efisien lan migunani lan migunani kanggo kabeh bisnis, saka startup menyang perusahaan gedhe lan merek terkenal. Menapa malih, alat punika sae kangge pendidik bebas, organisasi amal, wartawan, lan programmer. Impor. io dikenal kanggo ngirim produk SaaS sing ngijini kita ngowahi isi web dadi informasi sing bisa diwaca lan apik. Teknologi learning machine ndadekake impor. io pilihan sadurunge loro coders lan non-coders.

On the other hand, Extracty ngowahi isi web dadi data migunani tanpa perlu kodhe. Ngijini sampeyan ngolah ribuan URL kanthi bebarengan utawa ing jadwal. Sampeyan bisa entuk akses menyang atusan ewu data kanthi nggunakake Ekstrak. Program scraping web iki nyebabake karya luwih gampang lan luwih cepet lan bisa digunakake kanthi sistem cloud.

Portia dening Scrapinghub iku durung liyane alat scraping web sing pinunjul sing ndadekake karya sampeyan gampang lan ngekstrak data ing format sing diengini. Portia ngidini kita ngumpulake informasi saka situs web beda lan ora butuh kawruh pemrograman. Sampeyan bisa nggawe cithakan kanthi ngeklik unsur utawa kaca sing pengin dijupuk, lan Portia bakal nggawe laba-laba sing ora mung bakal ngekstrak data nanging uga bakal nyusup isi web sampeyan.

2. Ketik URL pesaing:

Sawise sampeyan wis milih layanan scraping web sing dikepengini, langkah sabanjure kanggo ngetik URL pesaing lan wiwit ngaktifake scraper. Sawetara alat kasebut bakal ngreksa kabeh situs web sampeyan ing sawetara detik, dene liyane bakal mbedhèk isi sampeyan.

3. Ngekspor data sing dikorek:

Sawise data sing dikarepake dipikolehi, langkah pungkasan kanggo ngekspor data sing digoreng. Ana sawetara cara sampeyan bisa ngekspor data sing diekstrak. Pembalap web nggawe informasi ing wangun tabel, dhaptar, lan pola, supaya gampang kanggo ngundhuh utawa ngèkspor file sing dikepengini. Loro format paling ndhukung yaiku CSV lan JSON. Meh kabeh layanan scraping konten ndhukung format kasebut. Kita bisa mbukak kipas lan nyimpen data kanthi nyetel jeneng filenya lan milih format sing dikarepake. Kita uga bisa nggunakake opsi Pipeline Item kanggo ngimpor. io, Extracty lan Portia kanggo nyetel output ing pipo lan njaluk file CSV lan JSON distruktur nalika gawe scraping wis rampung.

December 22, 2017