Back to Question Center
0

Semalt Review: Layanan Scraping Web bermanfaat Kanggo Non-Coders

1 answers:

Dadi wong non teknis, sampeyan bisa nemokake sawetara alangan nalika milih nguntungake web scraping layanan. Iku bener sing ana akeh program ing Internet. Sawetara wong ngetok data saka alamat email, nanging target liyane yaiku saluran warta, situs travel, lan platform media sosial. Program extraction data ing ngisor iki dirancang khusus kanggo non-coders lan wong sing pengin tetep adoh saka basa program kayata C ++ nalika ngrampungake tugas.

1 - заказать ubuntu. Spinn3r

Iku salah siji saka layanan scraping web paling apik lan paling ono gunane kanggo non-coders. Kekhasan saka Spinn3r iku bisa ngreksa situs web kabeh lan ngekstrak data saka blog pribadi, media sosial lan feed RSS. Nggunakake Firehose API lan ngatur luwih saka 80 persen indeksasi lan crawling ing Internet. Kajaba iku, Spinn3r nyimpen informasi sing diekstrak ing wujud JSON lan nduweni sifat kaya Google. Iku mindai lan mutakhirake dataset minangka per syarat sampeyan lan nglakoni telusuran ing data mentah, nggawe informasi sing berkualitas lan bisa disusun kanthi gampang.

2. Octoparse

Octoparse minangka salah sawijining layanan scraping data sing gampang dikonfigurasi. Dikawruhi amarga antarmuka sing ramah lan pinter pangguna. Octoparse ndadekake gampang kanggo ngreksa data saka kaca web sing angel lan ngemot panganggo manungsa nalika ngekstrak informasi lan nyintangi situs lan blog sing beda.Octoparse ngijini sampeyan nyimpen data sing diekstrak ing méga kasebut utawa diundhuh ing mesin lokal.

3. Kaya Parsehub liyane kayata layanan extraction data sing misuwur, Parsehub minangka layanan sing dipercaya lan gratis sing nudhuhake akeh situs lan nggunakake pangalihan, JavaScript, AJAX, lan cookie. Menapa malih, program punika dilengkapi teknologi pembelajaran mesin canggih lan saged maca lan ngevaluasi dokumen PDF kanthi langkung sae. Saiki, kedhaftar Windows lan Linux bisa nggunakake Parsehub, lan bisa ngrampungake pirang-pirang tugas ing 30 menit.

4. Fminer

Fminer minangka salah sawijining program scraping data paling migunani. Nggabungake spesifikasi kelas donya lan ngidini sampeyan nggambarake data nalika wis dikorek. Fminer nemokake informasi saka situs sing prasaja lan rumit lan ora mbutuhake kemampuan program. Yen sampeyan ora duwe pengetahuan teknis, Fminer iku program sing bener kanggo sampeyan.

5. Outwit Hub

Iku extension Firefox kuat sing bisa diundhuh lan digunakake minangka add-on Firefox reguler. Outwit Hub minangka salah sawijining alat ekstraksi data sing paling apik lan paling apik. Iku ora mung nglumpukake lan ngrusak data nanging uga nyusupake kaca web sing beda-beda, nggawe gampang kanggo sampeyan nganyarke merek sampeyan. Kang ora kothak-kothak, program iki ora butuh ketrampilan program lan gampang dianggo.

6. Pembalut Web - Ekstensi Chrome

Iku extension Google Chrome sing misuwur kanthi fitur lan sifat sing dhuwur. Scraper Web minangka alternatif apik kanggo ngimpor. io lan bisa digabungake karo sistem operasi apa wae. Sampeyan mung perlu kanggo nyorot data sing looking kanggo scrape lan Scraper Web bakal extract lan ndandani, menehi asil paling apik. Iku ngatasi situs web ing JavaScript lan Ajax lan minangka program paling kuat kanggo wong non-teknis.

December 22, 2017