Back to Question Center
0

Peran Data Scraping Ing Business - Saran Semalt

1 answers:

. Iku teknologi sing paling dihormati kanggo ngotomatisasi ekstraksi data web sing ora terorganisir lan ngowahi format dadi bisa dikelola. Data scraping utamane nglibatake nglirwakake URL kanthi nggunakake robot lan nggunakake XPath, CSS, REGEX utawa teknik cocok liyane kanggo ngekstrak informasi sing dipengini saka kaca web - netwatch mikrotik. Mulane, iki menehi cara ngumpul informasi kanthi otomatis saka web.

Saiki, ana akeh solusi scraping data - mulai saka solusi otomatis sing bisa ngowahi kabeh situs dadi informasi terstruktur kanggo sistem ad-hoc sing butuh usaha manungsa.

Data scraping nduweni aplikasi sing ora bisa diitung. Punika cara paling umum ing web scraping ing bisnis:

1. Nemtokake online nelusuri

Salah siji saka aspek penting scraping data iku bisa digunakake kanggo nyusup profil bisnis lan review ing situs web. Informasi sing ditampa bisa mbantu evaluasi kinerja produk, reaksi pangguna, lan prilaku, lan liya-liyane. Web scraping bisa dhaftar lan mriksa puluhan ewu profil pangguna lan review sing bisa banget migunani kanggo analytics bisnis.

2. Ngecek data produk lan rega kanggo situs comparison

Ana crawler web-spesifik situs sing nyusup lan ngreksa prodhuk, deskripsi, lan gambar kanggo entuk data kanggo comparison utawa afiliasi. Data sing ditampa ing rega bisa mbantu ing optimasi rega, sing wis mbuktekaken kanggo nambah marjin bathi kanthi persentase signifikan. Bisnis ing industri e-commerce bisa njupuk kauntungan saka alat data scraping sing kasedhiya kanggo mesthekake yen padha nyedhiyakake tarif paling apik kabeh wektu.

3. Analisis pelanggan lan curation

Iki biasane rampung dening saluran anyar / situs web kanggo ngerti pirsawan sing. Data sing dikempalken bisa digunakake kanggo mangerteni prilaku para pamirsa. Kanggo saluran, iki bisa mbantu nyedhiyakake kabar sing diangkah menyang pamireng. Apa sing nonton online, umpamane, menehi pola perilaku sing bisa digunakake situs web kanggo ngerti apa sing bener.

4. Ngatur reputasi online

Dina iki, perusahaan mbuwang yuta ing njaga ngarsane online sing gedhe, lan gawe scraping web tetep dadi teknik sing paling penting kanggo tujuan iki. Data scraped bisa nyritakake luwih akeh babagan strategi manajemen reputasi online sing mbantu sampeyan mangerteni para rawuh pangarep-arep kanggo dampak uga wilayah sing bisa ngrusak reputasi panjenengan. Kanthi web crawler sing dipercaya, sampeyan bisa kanthi gampang ngumumake pimpinan opini, sentimen ing teks, topik tren, lan aspek demografi kayata umur lan jenis kelamin. Sampeyan bisa nggunakake informasi iki kanggo keuntungan sampeyan.

5. Ndhudhuk review fraud

Mratelakake panemume spamming , utawa tulisan palsu review lan panemu kanggo mislead nonton wis dadi badhan utama kanggo wong sing gumantung review online lan panemu kanggo tujuan sing beda. Web scraping bisa mbiyantu njlentrehake tulisan sing ditulis, verifikasi asli, lan ndeteksi lan mblokir fraudulent.

Ing jaman saiki data amba lan kompetisi nambah, panggunaan data scraping ora ana telu. Bisnis sampeyan bisa nemokake sethithik salah sawijine wilayah ing ngendi data web bisa digunakake kanggo nguntungake. Data scraping dadi aspek integral saka bisnis abad 21.

December 22, 2017