Back to Question Center
0

Semalt: Grepsr - Platform Ekstensi Chrome Effektif

1 answers:
Grepsr minangka platform ekstraksi web sing apik lan prasaja, ing ngendi pangguna bisa ngumpulake lan ngatur macem-macem data saka net. Iku fokus ing pangguna non-teknis sing bersedia kanggo mbayar premi supaya data kasebut dikumpulake lan diatur kanthi cara sing apik. Alat extraction web nawakake kaluwihan ing ngisor iki kanggo para pengguna:

Simpen Wektu lan Energi

Pangguna bisa ngilangi jumlah data saka macem-macem kaca web tanpa kudu rumit piranti lunak. Padha mung kudu gawe jadwal kalender kanthi reguler kanggo nggarap tugas - kanger. Iku program lunak scraping sing prasaja karo antarmuka sing ramah pangguna sing bisa dingerteni kanggo pangguna tèknis. Saiki akeh pelanggan nggunakake platform iki kanggo ngasilake asil gedhe kanggo perusahaan. Grepsr diwenehake kanggo ngirim data kasebut kapan wae perlu.

Nggunakake Alat Efektif lan Tugas Otomatis

Grepsr migunakake sawetara alat sing luar biasa apik, uga gedhe support lan integrasi. Akibaté, iki menehi platform sing gampang kanggo para pangguna, sing pengin nggunakake piranti khusus kanggo nambani meh kabeh saka jaring. Contone, program lunak iki ngetungake data B2B, kayata harga produk, dhaptar saham, jeneng, lan uga kontak bisnis.

Nyedhiyakake Pangguna kanthi Tim Dhukungan Paling Apik

Iku ora tansah tugas sing gampang kanggo penemu web kanggo ngekstrak kabeh data sing dibutuhake. Contone, yen nyoba nglumpukke harga saham tartamtu saka kaca web lan situs web ngowahi strukture, persentase ekstraksi kasebut mbutuhake revisiting. Iki minangka proyek sing bisa ditindakake dening para ahli Grespr tanpa dhuwit ekstra. Ana sawetara perusahaan ing pasar sing kudu nemokake lan ngatur data web, kayata agensi gedhe lan pengecer. Wong loro kasebut mbutuhake data sing kerep banget lan para ahli Grepsr bisa mbantu. Menapa malih, perusahaan cilik mbetahaken bantuan kangge nyalin lan nempel data saking web kanthi otomatis.

Nggawe Proyek kanthi Grepsr

Nalika kedhaftar nggawe proyek tartamtu, platform piranti lunak iki nganalisa lan dikirim maneh menyang para pengguna penawaran khusus (rega). Sawise rega didadekake, extractor data digawe, lan proses kumpulan data wiwit. Para penjelajah web dikirimi notifikasi dening para profesional Grepsr liwat notifikasi app utawa email.

Platform ekstraksi piranti lunak iki nggunakake enkripsi kelas, supaya para pengguna bisa yakin yen kabeh informasi kasebut aman. Menapa malih, tiyang-tiyang kedah mangertos manawi wonten wekdal ingkang kepengin, saged kagem nguwaosi dataipun.

December 22, 2017