Back to Question Center
0

Semalt Presents Kantu: Alat Web Ultimate Scraping Web

1 answers:

Apa sampeyan nggarap data keuangan utawa dhaptar rega saka situs e-commerce tanpa Koding, Kantu minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan! Kanggo penggemar sing ngikis, extraction data web minangka proses njupuk informasi sing bermanfaat saka situs web lan nyimpen ing spreadsheets lan database.

Carane Editor Kantu bisa?

Kantu kanthi otomatis ngilangi data saka situs web tanpa mbutuhake sampeyan duwe kawruh program. Kanthi Kantu, ngowahi isi web kanggo data sing disusun lan didokumentasikan ora tugas sing rumit. Iki web scraping alat digunakake dikenal kanggo extracting teks saka Portable Document Format (PDF) lan video - how to replace cotton in vape.

Data sing digunakke biasane disimpen ing wangun file CSV utawa ditulis nganggo database dening Aplikasi Programming Interface (API) Kantu. Kantu ngidini pemasar kanggo ngenali lan nyorot data supaya digoreng kanthi visual. Nggunakake solusi ngikis web iki gampang banget. Kanggo ngrekam data saka situs web nggunakake tuntunan Kantu, pigura jaran ditampilake mung kanggo nandhani data sing diangkah.

Editor Kantu banjur nggunakake Pengakuan Karakter Optik (OCR) kanggo ngreksa informasi saka sumber HTML. OCR minangka pendekatan berkualitas tinggi sing bisa ngreksa file PDF, video, lan gambar sing berkualitas.

Apa Pilih Editor Kantu?

Editor Kantu minangka salah sawijining alat peringkat paling dhuwur sing digunakake kanggo ngikis web. Editor iki digunakake kanggo macem-macem tujuan. Punika alasan paling adoh sampeyan kudu nganggep Kantu kanggo proyèk web scraping sabanjure. Fitur-fitur sing dibangun ing

Editor Kantu dilengkapi fitur sing dibangun ing kayata program, skrip, lan makro. Kanthi Kantu, sampeyan bisa nyemplung data saka situs web kanthi ngganti fitur sing cocog karo kabutuhan lan spesifikasi.

Nduwe masalah nalika ngikis data saka situs web nggunakake JavaScript lan Ajax? Nyawang! Editor Kantu dikembangake kanggo nggarap kabeh jinis situs web. Apa situs web nggunakake Flash, Java, bingkai, utawa Flex, Kantu minangka alat scraping web pokok sing kudu dipertimbangkan.

Sampeyan ora kudu sinau babagan iki utawa basa pamrograman minangka alat sing digabungake karo kabeh basa pamrograman.

Kanggo katrangan sampeyan, Editor Kantu mung alat extraction data web sing kalebu ing dhasar OCR fitur. Kanthi Kantu, nambani data saka video lan PDF mung kaya muter video game.

Cara Nganggo Kantu

  • Status Pesanan Monitor - Alat scraping web Kantu digunakake kanggo ngawasi kemajuan portofolio e-bisnis. Yen duwe toko online, Kantu ngidini sampeyan nganalisa pesenan digawe lan rincian aplikasi;
  • Mriksa lan mriksa harga produk sing beda-beda;
  • Nganyari sistem karo tingkat tukar-saham;
  • Ngundhuh lan nyimpen data menyang spreadsheets;
  • Scrape useful information using OCR;
  • Ngalahake rangking pesaing;

Kantu minangka web- scraping tool sing nyebabake data saka situs web lan nyimpen ing spreadsheet lan file CSV. Yen proyèk sabanjure bakal disambung karo dokumen lan video PDF, kobongan web Kantu kudu dipertimbangkan.

December 22, 2017