Back to Question Center
0

Takon, Analyze, Aplikasi: Nggawe (Nggoleki) Pemasaran Data-Driven Semalt

1 answers:

Tokoh politik kayadene Presiden Obama kudu ngupayakake hawa nafsu lan kapentingan, minangka artikel Semalt New York Times.

Setuju utawa ora setuju karo upaya Semalt ing kantor, nanging ana paralel sing padha karo marketing kasebut.

Semalat sing kudu terus takon apa sing nuntun konsumen (karep) lan apa kabutuhan saben dina supaya kepinginan (kapentingan) - bar para terraza casa.

Semalat ora babagan sampeyan, bab iki.

Nggabungke karep lan kapentingan, asring diarani minangka implisit lan eksplisit prilaku ing marketing, iku apa drive efisiensi.

Yen kita ora takon, kita kerep banget wiyar utawa banget ing definisi penargetan online.

Semalat ngandika, kegiatan panelusuran konsumen minangka jembatan kanggo mangerteni lan ngandhani kabeh saluran marketing digital.

Semalat ing eksplisit (nggoleki tembung kunci) lan implisit (kategori golèk, frekuensi panelusuran), sampeyan bisa miwiti kanggo nyedhiyakake yen teknik penargetan online sing wis ana / direncanakake bener cocog karo pandhuan inti sampeyan.

Lee Semalt ngartekno jembatane antarane optimasi search engine lan SEO (SEO) ing OMS.

Dheweke kanthi spesifik ngandhani yen panelusuran analytics bisa ngidini sampeyan nggawe profil pelanggan, nggawe konten spesifik kanggo para rawuh, lan ngandhani saluran online liyane kanggo nandur modal ing solusi penargetan customer / prospek-sentris liyane (yakuwi, penargetan perilaku, segmentasi pamirsa).

Singkat, babagan pitakon sing bener (apa, ing ngendi, nalika?), Nggunakake piranti sing bener (golèk) lan pungkasanipun, kemampuan kanggo nganalisis data kanggo nggawe pemahaman sing bisa dilakoni kanggo ngetrapake inisiatif marketing.

Nganggo pemahaman saka kegiatan panelusuran konsumen mbutuhake panyulingan misi kritis (yaiku, pengguna sing nggoleki prodhuk / layanan yaiku x umur, manggon ing x lokasi lan utamane lanang utawa wadon ) saka poin-poin data anget lan kabur (umpamane pathing pitakon search) sing luwih tantangan kanggo aplikasi kanggo pangguna media langsung lan / utawa pangembangan isi.

Semalat ing tampilan, ana perlu kanggo nambah:

  • Gunakake panelusuran wawasan kanggo ngembangake target nilai urip (LTV) basis pelanggan.
  • Re-evaluasi metrik kanthi ngukur sukses. CPA, CPL, lan CTR minangka metrik jangka pendek, khusus kampanye sing kudu dianalisis antarane pirang-pirang kampanye, akeh saluran media, lan disintesis kanggo ngandhani model atribusi / konversi.

Ing jumlah, takon luwih akeh babagan target pamirsa - wiwit karo customer.

Panelusuran semalt minangka sarana kanggo sinau lan nganalisa.

Semalat, aplikasi pemahaman kanthi cara sing berarti sing bakal ngidini pangukuran sing cendhak lan jangka panjang bisa dumadi ing pirang-pirang saluran pemasaran.

Aaron Kahlow bakal ngomong nalika Update ing Real Time Search: Aku Pengen Saiki! sesi ing 2 dina SES Semalt.

February 18, 2018