Back to Question Center
0

Expert Semalt: API Utawa Cara Paling Nggawe Kanggo Scrape Data Saka Website

1 answers:

Antarmuka pemrograman aplikasi utawa API mbisakake piranti lunak lan piranti kanggo komunikasi karo siji liyane. Kita manggen ing donya kanthi cepet, ing ngendi kabeh ganti kanthi cepet, lan kita pengin ngirit wektu lan energi. Alat ekstraksi data biasa bisa entuk akeh wektu lan nggawe angel kanggo bisnis online, nanging API uga minangka daya tarik kanggo kabeh platform sosial.Sampeyan ora mung mbantu njupuk data migunani saka situs web nanging uga nyunting data sing diekstrak lan ndadekake bisa dibaca lan bisa diukur kanggo pangguna. Dadi, aman kanggo nyatakake API iku cara sing apik kanggo programer lan coder kanggo komunikasi karo aplikasi kasebut.

Tawaran API karo kaca-kaca teknis:

Pakar percaya yen API minangka kodhe tepat sing ditulis dening para ilmuwan data sing ndadekake gampang kanggo kita ngekstrak data saka akeh kaca web. Bisa nangani kaca-kaca teknis lan ngreksa informasi kasebut. Contone, API Graphen Facebook digunakake kanggo njupuk lan ngreksa data saka kaca Facebook, komunitas, lan jaringan sing padha.

API - Cara gawe scraping data paling gampang

Saben wektu kita arep ngakses data situs web tartamtu, kita kudu nggunakake API. Ora kaya program lan teknik ekstraksi data biasa, API bakal langsung nindakake fungsi kasebut lan bisa ngreksa data sampeyan ing luwih saka 120 basa. Dadi, manawa sampeyan ngreksa informasi saka situs web Tionghoa utawa pengin ngekstrak informasi saka blog Jepang, API bakal ngekstrak utawa ngreksa kanthi cepet kaya saben instruksi.

Apa API penting kanggo bisnis?

Yen sampeyan duwe jumlah gedhe kaca web lan pengin extract data saka kabeh mau ing sajrone rong jam, API minangka cara sing apik kanggo. Sampeyan mung kudu mbukak API kanggo narik data akurat. Iku migunani bisnis ing telung cara:

1. Bisnis bisa nggawe aplikasi nganggo API

Perusahaan bisa nggawe aplikasi sing beda karo API tanpa kompromi babagan kualitas. Sawetara perusahaan online ngedol piranti lan piranti lunak lan ngandut kanggo narik informasi saka API mbukak kanggo mbantu ngatasi proses bisnis. Ing kasunyatan, tanpa API, bisnis ora bisa tuwuh lan ora bisa nggawe aplikasi sing bermanfaat kanggo pelanggan.

2. Penyelidikan Keyword

API penting kanggo bisnis amarga programmer ngijini mbangun piranti sing apik web scraping tools. Piranti kasebut mbantu kita nindakake tugas kita kanthi cara sing luwih apik. Contone, API basis tembung kunci nggawe gampang kanggo nggoleki tembung kunci lan frase kanggo situs web kita. Nalika scraping data, API ngurus katrangan target kita lan ora ngganti utawa ngowahi mau ing output.

3. API apik kanggo para pangembang lan programer

Pengembang lan programer loro bisa entuk manfaat saka API lan bisa nyedhiyani pelanggan kanthi kesempatan sing paling apik. Kayata, Reddit diaktifake minangka aplikasi seluler lan gumantung ing sawetara piranti lan layanan ekstraksi data kanggo entuk dhuwit dhewe. Saiki Reddit minangka salah siji sumber lalu lintas web paling apik. Nggunakake API, sampeyan bisa nggawe forum kaya Reddit lan bisa melu wong luwih akeh ing sawetara dina.

December 22, 2017
Expert Semalt: API Utawa Cara Paling Nggawe Kanggo Scrape Data Saka Website
Reply