Back to Question Center
0

Semalt Expert: Keuntungan Layanan Web Scraping Kanggo Pemasar

1 answers:

Dina iki, bisnis ora bisa tahan tanpa data sing diekstrak. Iku tegese sampeyan kudu njaluk data babagan pesaing, pelanggan, produk, layanan, kedatangan anyar lan pasar anyar. Data ing internet gedhe banget, nanging para pemasar digital nganggep angel kanggo ngumpulake, ngekstrak, lan nggunakake data maneh. Nanging, kanthi alat sing tepat, ora angel diwenehi informasi biaya-efektif lan efisien kanggo bisnis online.

Kene kita wis ngobrol babagan keuntungan layanan scraping web kanggo internet utawa pemasar media sosial.

1. Assurance of accurate data

Alat ekstraksi data online mbantu extract data ing format sing bisa dibaca lan bisa diukur, ngewangi para pemasar digital bisa ngrampungake sawetara tugas. Akeh perusahaan riset, perusahaan, lan perusahaan riset ngumpulake data kanthi manual kanggo perencanaan, riset, lan analytics. Nalika nerangake marketing online, scraping web iku cara sing paling apik, dipercaya lan aman. Pemasar internet cenderung ngumpulake informasi babagan pesaing, tren saiki, produk lan layanan sing beda-beda. Wong banjur nggunakake informasi iki kanggo promosi, pricing lan tujuan distribusi. Hasil kualitas dhuwur bisa dipertimbangake mung nalika sampeyan nggunakake alat sing dipercaya, lan data sing wis diekstraksi kudu bebas lan bisa kabaca.

2. Nyimpen wektu lan spasi

Liyane entuk manfaat data utawa layanan scraping web yaiku nylametaké wektu lan ruang kita. Kacepetan ing informasi sing kasedhiya kanggo internet bisa nggawe prabédan. Yen sampeyan tetep ngreksa data kanthi manual, bisa njupuk wektu sing cukup kanggo njaluk asil sing dikarepake. Nanging kanthi alat kaya ngimpor. io lan kimono, padha bisa nylametake wektu lan energi lan bisa ngentekake jam luwih akeh tinimbang nyolong data. Mangkono, kita bisa ngandhani yen scraping web mesthi boon kanggo pemasar lan eksekutif.

3. Tetep Daya Saing

Memanfaatkan kekuwatan informasi penting ing transformasi. Hasil sing dipercaya lan cepet ing babagan harga lan kasedhiyan produk lan layanan online bisa nemen banget kanggo situs e-commerce, pengecer online, lan pemasar internet. Malah perusahaan FMCG seneng ngikis data saka kaca web sing beda-beda. Pemasar internet banjur nggunakake data iki supaya tetep competitive, kanggo tujuan promosi lan target akeh pelanggan ing saindenging jagad.

4. Ngatur volume

Saben menit, World Wide Web bisa ngasilake biji-oleh bita informasi. Data transaksional, data industri, data demografi lan data sosial media mung sawetara formulir sing perlu kanggo bisnis sampeyan. Kanthi matur nuwun sanget, piranti kaya XPath bisa mbantu kabeh jinis data kasebut saka situs web sing beda, lan para pemasar internet nggunakake aplikasi kasebut kanggo ngedongkrak bisnis lan strategi pemasaran. Padha bisa scrape jutaan situs web.

5. Kabeh data ing sak panggonan

Paling ora, paling ora, layanan scraping web dadi gampang kanggo nyimpen kabeh data ing sak panggonan, sijine menyang format sing iso digunakake lan bantuan para pemasar internet nglakoni macem-macem tugas kanthi gampang. Yen sampeyan kudu ngatasi macem-macem data web, sampeyan bisa nggunakake piranti kaya ngimpor. io lan bisa disimpen ing basis data tunggal, nyimpen wektu lan energi lan promosi merek utawa produk sampeyan ing internet kanthi cara sing luwih apik. Keindahan layanan ngikis web yaiku sing bisa disesuaikan lan cocog karo syarat klien.

December 22, 2017
Semalt Expert: Keuntungan Layanan Web Scraping Kanggo Pemasar
Reply