Back to Question Center
0

Carane nemokake kata kunci volume sing dhuwur kanggo search engine Optimization listing?

1 answers:

Yen sampeyan duwe prodhuk sing sregep kanggo didol ing Amazon, sampeyan uga kudu duwe strategi apik babagan ritel kasebut. Sampeyan kudu nggawe pelanggan potensial sampeyan tuku persis produk sampeyan tinimbang pasar niche pesaing sampeyan. Ing ngisor kampanye optimalisasi, sampeyan kudu nindakake riset kunci lengkap. Kanggo nindakake kanthi cara sing bener sampeyan bisa ngundhuh pakar ing lapangan optimasi Amazon utawa nggunakake piranti lunak riset tembung kunci khusus. Iku penting kanggo nemokake kabeh istilah nggoleki sing diangkah bebarengan, ora bali menyang tema iki ing mangsa ngarep. Ngetikke tembung kunci sing penting bisa nyebabake dhuwit, lan kesempatan anyar bakal ilang - best insurance companies for long term care insurance. Kata kunci sing duwe volume telusuran sing dhuwur ing Amazon bakal mbantu sampeyan ngadeg luwih apik tinimbang saingan lan nggawe sales luwih apik.

Ing artikel iki, kita bakal ngomong babagan sawetara trik praktis kanggo nggawe riset kunci lengkap lan nambah visibilitas listing ing panelusuran Amazon. Menapa malih, kita bakal ngrembag sarana riset kunci paling sae ingkang badhe dados bantuan tambahan ing proses optimasi listing Amazon panjenengan.

Amazon keyword research

Keyword research is an integral part of your Amazon product listing optimization. Sampeyan kudu nggoleki kabeh istilah sing relevan lan ditargetake kanggo produk sing pesti. Istilah sing digunakne kanggo nggoleki volume dhuwur yaiku ukara sing bisa digunakake pelanggan potensial kanggo nemokake produk ing kaca asil panelusuran Amazon.

Riset tembung kunci profesional kudu kalebu aktivitas kaya analisis pasar niche, audit marketing lan analisis kompetitif. Menapa malih, sampeyan kudu nganalisis prilaku konsumen sing mangerteni apa sing dienggo ing akeh kasus.

Minangka aturan, meh ora bisa ngumpulake kabeh informasi iki kanthi manual. Mulane paling pedagang online cenderung nggunakake piranti lunak online.

Aku nyaranake nggunakake piranti kasebut kaya sing bisa menehi data sing paling akurat:

  • Google Keyword Planner Alat sing paling umum dipigunakaké kanggo riset tembung kunci yaiku Google Keyword Planner. Sampeyan bisa nggunakake data sing diwenehake dening alat iki minangka proxy kanggo optimasi konten Amazon. Nanging, sampeyan kudu ngerti sing sistem peringkat Amazon rada beda karo Google. Mulane saran tembung kunci, sampeyan bakal oleh nggunakake alat iki, ora bakal bener. Sampeyan kudu nglamar sawetara saringan Amazon kanggo nampa gambar jinis lan nomer telusuran sing dilakoni kanggo produk ing Amazon.

    • SEO Chat Keyword Suggest Tool

    Punika nomer siji Keyword Suggest Alat ing web. Iku nyedhiyakake data autosuggest kanggo Amazon, Google, YouTube, lan Bing. Nyedhiyakake banget yen sampeyan pengin mbandhingake beda-beda ing babagan kepemilikan pelanggan potensial ing macem-macem sistem telusuran.

    Alat iki bisa ngganti istilah telusuran tambahan kanthi nambah katrangan sing sampeyan lebok ing sistem. Nalika sampeyan milih kabeh asil sing disaranake lan klik tombol saran, alat iki nganggo kabeh saran kunci liwat kothak panelusuran Amazon. Riset iki bakal nyedhiyakake frasa autosuggest sing luwih spesifik. Yen sampeyan anyar ing Amazon lan arep nemtokake niche pasar sing paling cocok kanggo kabutuhan bisnis sampeyan, Amazon Niche

    • Amazon Niche Analyzer
    • Analiser apa sampeyan kudu. Iku mbantu kanggo nemtokake produk apa sampeyan bisa ngedol lan apa rega. Menapa malih, kanthi nggunakake alat iki, sampeyan bisa ngira yen entuk bali sing bakal entuk saka iku.

      Tambahan, alat iki bakal mbantu nglacak posisi strategi pesaing lan pangkat. Sampeyan bisa ngenali strategi pricing, monitor tembung kunci lan ngitung revenue sales. Semrush

    Semrush minangka piranti lunak optimasi profesi sing digunakake kanggo macem-macem tujuan optimasi kalebu riset tembung kunci. Alat iki bisa nyedhiyani syarat-syarat sing paling relevan lan ditargetake mung sawetara menit. Menapa malih, nedahaken tembung kunci pesaing lan pangkatipun piyambak. Kabeh sing perlu kanggo nyalin URL daftar pesaing sampeyan, lan alat Semrush bakal nyedhiyani saben tembung kunci sing padha pangkat.

    Kadospundi riset tembung kunci ningkataken penjualan ing Amazon?

    Produk Amazon sampeyan bakal ditampilake ing kaca asil panelusuran manawa daftar Panjenengan ngemot kabeh tembung kunci sing diketik pelanggan ing query telusuran. Yen sampeyan ora kejawab ing paling sethithike sak tembung, produk sampeyan ora bakal kasedhiya kanggo katon ing asil panelusuran, lan sabanjure, sampeyan ora bakal kejawab ing Advertisement.

    Tujuan utama riset tembung kunci yaiku kanggo nggawe dhaptar kabeh istilah sing relevan karo produk tartamtu. Yen sampeyan bisa strategically nyakup dhuwur tembung kunci pencarian Amazon keywords ing teks listing produk, riset kunci bakal mimpin kanggo kasunyatan sing luwih akeh pelanggan bakal weruh produk, klik ing lan pungkasanipun dadi pelanggan sing mbayar.

    Carane nemokake istilah panelusuran volume dhuwur kanggo produk Amazon sampeyan?

    Ing musim gugur pisanan, aku bakal nyritakake yen sampeyan kudu sistematis nalika nindakake riset keyword kanggo produk sampeyan. Iku bakal mbantu sampeyan supaya ora tepat lan ora bakal ngilangi informasi penting. Nggabungake tembung kunci menyang macem-macem kategori bakal ngidini sampeyan dadi sistematis, lan pepek. Tembung kunci iki bisa dadi primer lan sekunder. Kata kunci utama yaiku sing nyebarake produk inti. Sampeyan bisa nggoleki istilah sing deskriptif sing ngenali produk lan pratelan fitur penting. Tembung kunci sekedhik yaiku istilah sing luwih umum sing bisa digunakake nalika nggoleki tembung kunci utama. Bisa ditrapake kanggo tembung sing ana gegayutan karo klompok target tartamtu, jenis wong, jinis panggunaan, utawa ciri produk liyane.

    Supaya, kanggo nggawe asil riset tembung kunci, sampeyan kudu dibagi kabeh istilah sing disaranake menyang rong kategori dhasar - primer lan sekunder. Kanthi wayahe wektu, bakal mbantu sampeyan nggolek kombinasi kombinasi sing paling relevan sing bisa nambah peringkat Amazon.

December 22, 2017