Back to Question Center
0

Cara njupuk keputusan sing bener-bener babagan alat kunci online kanggo Amazon?

1 answers:

Milih alat kunci online sing tepat kanggo optimasi panelusuran Amazon minangka tugas sing tantangan banget. Ngelingi produk Panjenengan SEO nyathet utamané watara riset kunci jero sing tepat, ayo cepet mbukak titik-titik utama optimasi e-niaga - kanggo sampeyan njupuk keputusan sing apik lan njupuk pilihan sing tepat. Lan aku ora menehi rekomendasi langsung babagan sembarang alat kunci online siji kanggo Amazon - harvest all grain bins. Maksudku, yen sampeyan mung bisa nemtokake apa sing bakal cocok karo nyimpen drop-shipping sing paling apik. Cukup eling gagasan-gagasan inti ing ngisor iki lan saran prasaja sing saya anyar-dina disajekake liwat pirang-pirang taun kepungkur ing industri, lan pengalaman praktis saya dhewe sing ana gegayutan karo subyek.

Setel Prioritas Umum kanggo SEO Ditampa ing Target Audience

Sadurunge apa-apa, ayo ngadhepi iku - Amazon SEO wis akeh macem-macem bab sing ora kudu bisa ing cara sing padha kaya kanggo search online konvensional karo Google. Ditrapake kanthi umum, titik utama saka prabédan yaiku optimasi Amazon iku luwih apik lan luwih rinci, sing sajrone nompo utamane ing tujuwan panuku lan prodhuk produk tartamtu sing wis ditemtokake kanthi tepat ditundha kanggo para panuku potensial.

Ngerti Tujuan Shopper ing Amazon

Nggawe dhaptar utama tembung kunci sing kudu menang ora angel kaya sampeyan uga mikir. Ing kasunyatane, ora ana sing perlu ngundhuh nyoba nggoleki alat kunci online siji-mandeg kanggo Amazon. Maksudku, yen sampeyan luwih seneng miwiti riset jero kanthi nggunakake prasaja banget, contone, sing apik Google Keyword Planner. Akeh, sing bakal dadi kickstart gedhe kanggo sampeyan njaluk gambar lengkap kabeh istilah sing gegandhengan lan kosakata utama sing sampeyan bakal ngandelake.

Tindakake Struktur Utama Amazon Content SEO

Punika nalika sampeyan kudu njupuk pilihan final kanggo alat tembung online kanggo Amazon. Sawise maneh - Aku ora arep menehi rekomendasi langsung utawa nemtokake solusi individu. Cukup goleki ing Google kanggo alat sing populer lan nggunakake bukti sing apik karo umpan balik pelanggan - lan wis rampung. Ing bab iku ana akeh macem-macem tawaran (salah siji ing akses mbukak, utawa karo langganan mbayar) kanggo sampeyan kanggo nerusake karo riset kata kunci e-commerce khusus sing disetujoni. Saliyane, kadhangkala akeh tembung sing bisa menang tembung kunci utawa frase panelusuran long-buntut sing ana ing dhaptar utama - mung ora bisa nyebabake hasil lalu lintas sing nyata (ora kanggo nyatakake proses sing dikarepake menyang tingkat konversi sing luwih apik).

Nggawe Bédané ing Jinis-jinis Kata Kunci

Aja ngetung wektu kanggo nggolek dhaptar kabèh pitunjuk panelusuran long-buntut sing janjeni. Elingi - kancing sing nggabungake pirang-pirang tembung lan ekspresi sing umum nduweni tingkat persaingan kunci sing umum. Mulane, nandur modal wektu sampeyan nemokake kombinasi nelusuri sing paling apik sing isih ditemtokake dening pesaing paling cedhak - minangka kunci sukses komersial panjenengan ing Amazon. Sawise kabeh, iki mung salah siji fakta kasunyatan - meh 70% nggoleki produk Amazon diprediksi bakal teka liwat pitakon panelusuran long-buntut. Iku tegese yen wektu lan gaweyan ngginakaken liwat ana bakal tansah mbayar mati, manawa.

December 22, 2017