Back to Question Center
0

Semalt: Web Scraping Kanthi Sayur Soup

1 answers:

Dina iki ana akeh cara wong bisa ngekstrak data saka macem-macem kaca web. Akeh situs web, kayata Google lan Facebook, nyedhiyakake API sing bisa digoleki dening web sing nduweni akses menyang kabeh informasi relatif sing dikarepake. Nanging ora kabeh kaca web dilengkapi API, amarga padha ora pengin para nonton kanggo ngumpulake informasi apa wae saka wong-wong mau utawa amarga dheweke ora dilengkapi teknologi canggih. Nanging apa bisa scrapers web apa ing kasus iki? Kepiye cara njabut data yen kaca web tartamtu ora nggunakake API? Bebener iku padha bisa bener scrape situs web kanthi akeh cara - web dominio y alojamiento gratis.

Gunakake Google Docs kanggo Hasil Luwih

Kanthi nggunakake Google Docs, padha bisa njupuk kabeh informasi sing dibutuhake. Bisa digunakake kanggo meh saben basa pamrograman, kayata Python. Python minangka basa pamrograman sing sangat kuat, sing gampang dienggo lan ngijini programer nyedhiyakake proyek kasebut menyang donya nyata. Ngidini para pangguna kanggo nyebut macem-macem konsep ing garis-garis kode sing luwih cilik sing nganggo basa pamrograman liyane, kayata Jawa. (Python Library): Alat Sange kanggo Tugas Cepet

Python library ngidini turnaround cepet ing proyek scraping web lan nawakake akeh pustaka kanggo nggoleki tugas. Contone, BeautifulSoup minangka alat sing gampang kanggo tugas cepet, kaya narik maneka warna data, kayata dhaptar, kontak, tabel lan liya-liyane.Bener, BeautifulSoup nawakake pangguna sawetara cara sing prasaja lan efektif kanggo navigasi, nggoleki lan ngowahi data tartamtu. Kanggo, contone, njupuk dokumen HTML, lan ngetungake, kanthi nggawe struktur sing cocog ing memori. Menapa malih, dokumen punika ngowahi kanthi otomatis sembarang dokumen sing mlebu menyang Unicode, saéngga pangguna ora kudu mikir babagan endings.

Fitur Sayur Cantik

Pangguna bisa nginstal alat ekstraksi efektif ning sistem Windows lan Linux. Banjur, wong bisa nelusuri lan sinau cara nggunakake sistem kanthi gampang. Dheweke bisa ndeleng kabeh conto sing perlu kanggo njaluk gagasan babagan carane nggunakake sistem iki. Conto kasebut bisa mbantu wong ngerti sistem luwih apik. Iku pandhuan praktis kanggo njupuk ngerti luwih apik carane bisa ngikis data metu saka macem-macem kaca web.

Iku nggawe parsed data katon kaya asli document. Nanging ing kasus ing kasus sing ana sawetara kasalahan ing dokumen tartamtu, Sayur Soup tampilake lan nyedhiyakake kanggo para panganggo sawijining struktur sing cukup. Sayur Soup nawakake sawetara sifat gedhe, sing menehi jeneng elemen HTML, supaya luwih gampang kanggo pangguna. Web scrapers kudu ngelingi, contone, yen siji elemen bisa duwe akeh jinis kelas lan kelas bisa dibagi ing elemen. Saben elemen kasebut bisa mung duwe id, sing bisa digunakake ing kaca mung sapisan. Soup Indah minangka program gedhe, sing dirancang utamane kanggo proyèk-proyèk kaya ngikis web. Iku menehi sawetara cara prasaja kanggo pangguna kanggo ngowahi wit parse. Program basa iki dikembangake ing parsing Python sing paling apik, kaya LXML lan cukup fleksibel. Ing kasunyatan, nemokake data sing dikunci lan dikumpulake kabeh informasi sing dibutuhake kanggo scrapers web ing menit.

December 22, 2017