Back to Question Center
0

Semalt: Cara Scrape A Kaca Web Nggunakake Google Chrome Ekstensi

1 answers:

A scraper layar iku script sing maca situs lan mbeber informasi migunani saka web. Scraping layar minangka solusi pokok kanggo njupuk data nyata saka situs web lan halaman web ke Microsoft Excel. Scrunk Extension Google Chrome minangka alat scraping kuat sing kerjane ing Windows lan Mac OS.

Apa Scraper Google Chrome Scraper?

Ekstra Google Chrome scraper minangka alat scraping layar kanthi gratis ing Chrome Web Store. Iki alat scraping wis diinstal ing browser Chrome minangka plugin. Plugin iki ngidini para blogger lan pemasar kanggo njupuk data saka kaca web kanthi ngeklik hak ing sawijining elemen. '' Scrape Similar '' kudu pop munggah ing layar yen sampeyan klik-tengen elemen. XPath minangka basa pamrograman sing digunakake kanggo nggoleki informasi penting ing struktur XML.

Introduction to XPaths

. File HTML minangka conto struktur XML banget. XPath umume digunakake kanggo milih titik-titik sing dituju. Ing konteks iki, XPaths bakal digunakake kanggo nemtokake teks sing bakal diekstrak ing kaca web. XPaths uga bakal mbantu ngenali jeneng partai lan nomer telpon saka anggota parlemen Swedia.

Nggunakake scraper Google Chrome kanggo ngakses rincian alamat 349 Anggota Parlemen Swedia

Kanthi Scraper saka Chrome, ngekstrak informasi saka kaca web ora mung prasaja nanging uga fantastis. Sampeyan bakal seneng proses lan teknik kasebut.

Situs web ndhaptar kabeh anggota Swedia lan alamat. Kanggo miwiti, klik tengen wae MP lan pilih "Scrape Similar. "Sampeyan kudu ngatonake tampilan ing layar iki.

Yen sampeyan klik-tengen ing salah siji MP lan pilih "Inspect element," dhaftar alfabetis bakal digawe ing sangisore grid_6 alpha omega golèk kontainer wadhah "kelas. Loro langkah bakal digunakake kanggo ngusap kaca web iki. Langkah siji bakal melu milih tag sing dumadi saka data MPs kanthi XPath. Langkah loro bakal nglibatake bagean data tartamtu kayata jeneng partai, jeneng, lan nomer telpon lan ngatur data ing kolom.

Langkah 1

Nggali jero struktur HTML lan njaga unsur utuh. Arahake tag kanggo ngidhentifikasi jumlah tag sing cocog karo unsur ing struktur sampeyan. Ngenali tag pungkasan sing ngemot data sing diangkah. Jalanake test XPath ing struktur kanthi ngeklik "Scrape. "

Dhaptar sing kapilih saka 349 baris bakal ditampilake ing layar. 349 minangka nomer total anggota parlemen Swedia.

Langkah 2

Pisahake data sing diwenehi menyang kolom. Mriksa kode HTML ing kaca web sing wis sampeyan gunakake. Ing kasus iki, potongan sing bakal diekstrak ing wektu iki disorot ing werna kuning. Sisipake XPaths ing kolom kolom digawe lan klik "Scrape" kanggo mbukak plugin.

Yen sampeyan duwe kawruh dhasar saka XPaths, pangerten pemrograman ora bakal dadi tugas sing sibuk kanggo sampeyan. Langkah-langkah sing disorot ndhuwur nuntun sampeyan carane nggawe layar kaca web. Yen sampeyan nggarap pirang-pirang kaca web, sampeyan kudu duwe skills program.

December 22, 2017
Semalt: Cara Scrape A Kaca Web Nggunakake Google Chrome Ekstensi
Reply