Back to Question Center
0

Carane dominasi daftar peringkat dodolan Amazon?

1 answers:

Amazon minangka portal e-commerce paling gedhé ing donya. Saben dina mayuta-yuta wong nggawe tumbas ing platform iki, nambah revenue saka penjual individu lan keuntungan sakabèhé Amazon. Mundhakaken pangkat penjualan Amazon ing daftar asil panelusuran kanthi nyata bisa nambah visibilitas merek lan nambah revenue. Mbokmenawa cara paling apik kanggo nambah peringkat penjualan yaiku kanggo nyimpen produk paling apik ing kelas kanthi rega sing cukup. Menapa malih, produk sampeyan kedah tansah wonten ing stok - sava eskimo s3 gume. Faktor peringkat liyane kayata pengalaman telusuran pangguna sing apik, pengiriman cepet, lan pengiriman bakal mung gumantung sampeyan. Fundamental iki bakal dadi metode paling lestari kanggo ngarsane Amazon kanthi kuat.

Nanging, ing sanjabane lapangan merchandising utami, ana sawetara saran liyane sing kudu sampeyan weruh. Ing artikel iki, kita bakal ngrembug metode sampeyan kudu nyoba kanggo ngoptimalake strategi kanggo mundhakake pangkat penjualan.

Praktis cara kanggo dominasi peringkat pangkat Amazon sales

  • sampeyan pengin ngedongkrak dodolan ing Amazon, varian sing sampurna bakal nggunakake sumber lalu lintas tambahan kaya komunitas tawaran. Ana akeh komunitas forum kanggo para pembeli Amazon sing ngevaluasi penawaran lan nyedhiyani saran liya ing ngendi lan kapan bisa menehi hasil apik. Anggota komunitas kaya mengkono iku apik banget kanggo nemokake barang sing paling apik kanggo rega sing cukup. Wong lanang iki bakal nemokake kasalahan pricing, promosi, lan kesempatan. Aja kelangan kasempatan kanggo ngedol luwih akeh lan dadi anggota salah sawijining komunitas kesepakatan populer. Priksa manawa diskon sampeyan cukup signifikan kanggo nggawe wong sing bisa nemokake barang dagangan. Yen produk sampeyan nduweni kualitas dhuwur lan duwe rega apik, sampeyan bakal bisa mirsani spike dodolan sing cepet lan cepet.

    • Panelusuran produk kanggo hacks

    . Bisa diterangake dening tujuan utama Amazon kanggo nggedhekake revenue. Dadi, luwih becik hasil sampeyan bisa didol, sing luwih dhuwur sampeyan katon ing asil panelusuran, sing sabanjuré mimpin kanggo luwih dodolan. Miturut aturan algoritma peringkat Amazon, panggonan saben produk ing asil panelusuran diitung saben istilah. Dadi, sanajan item sampeyan peringkat dhuwur ing kategori sampeyan, ora ateges bakal dilebokake ing TOP saka Amazon nggoleki istilah sing gegandhengan.

    Kanggo ngganti kahanan iki lan mengaruhi pangkat penjualan Amazon kanthi positif ing daftar asil panelusuran, sampeyan kudu nggunakake cara praktis kanggo nggayuh pangkat penjualan. Ayo kita ngrembug sawetara mau. Rasio kritis kampanye optimasi Amazon iku riset tembung kunci.

    . Sampeyan kudu nggoleki tembung kunci buntut sing ana volume sing relevan lan dhuwur sing bisa digunakake dening wong sing goleki kanggo nemokake produk sampeyan. Sampeyan bisa entuk data iki kanthi nggunakake program Amazon Sales Central utawa Amazon Retail Analytics. Menapa malih, sampeyan bisa nggunakake Google Trends kanggo data panelusuran web minangka proksi sing kuwat yen perlu. Sawise sampeyan wis nggawe dhaptar istilah sing relevan, sampeyan kudu riset ing Amazon kanggo istilah volume dhuwur. Temokake produk sampeyan ing kaca asil panelusuran, klik kaca detail lan tuku. Mengko maneh nganti sampeyan ora ngelingi dandan pisanan. Efek strategi iki bakal gumantung ing macem-macem faktor kayata struktur biaya produk, persetujuan negosiasi karo Amazon. etc.

    • Vendor Power Kupon

    Sampeyan bisa nemokake padha karo Amazon item kerepotan ing Kupon Amazon. Bisa dadi kendaraan promosi sing migunani kanggo macem-macem alasan. Vendor Power Coupons sing populer ing kalangan pelanggan. Mulane dheweke bisa ngetokake promosi lan pangkat penjualan kanthi positif. Sampeyan bisa ngadhepi wong ing Gold Box utawa toko sing menehi hasil. Ana sawetara kupon total supaya sampeyan bisa nambah cahya merek sanajan nganggo nol kecepatan penjualan.

    Iku gampang kanggo nggunakake lan ngatur minangka sampeyan bisa nggawe kupon daya vendor piyambak ing tengah vendor. Menapa malih, sampeyan saged ngontrol kanthi lengkap babagan budgeting sampeyan. Kupon mateni sanalika budget wis kesel. Siji liyane entuk manfaat sing vendor daya kupon ora mbutuhake investasi penting. Sampeyan bisa mbudidaya diskon lan mbayar biaya per panebusan.

    • Jaringan pribadi

    Kanggo nambah dodolan lan ningkatake pangkat penjualan produk ing daftar asil panelusuran Amazon,. Luwih akeh tawaran sing sampeyan duwe, sing luwih dhuwur sampeyan bakal peringkat ing panelusuran Amazon. Dadi, sampeyan bisa ngunggahake peringkat dodolan kanthi njupuk total sales. Kaping pisanan, sampeyan bisa melu kanca-kanca lan sedulurmu kanggo tuku barang sampeyan. Sampeyan uga bisa nglampahi dhuwit dhewe ing item lan mung menehi hadiah kanggo wong. Kanthi mengkono, sampeyan bakal entuk werni muter.

    • Media sosial lan blogging

    Platform media sosial bisa dadi sumber lalu lintas tambahan kanggo produk Amazon. Mulane nggawe akun ing platform sosial populer kayata Facebook, Instagram, Twitter, lan Pinterest. Kaca-kaca iki kudu nggawe produk sampeyan lan nggawe pangguna kanggo mundhut. Priksa manawa sampeyan nduwe link menyang daftar Amazon ing kaca header. Sampeyan kudu nganyari informasi ing media akun kanthi rutin kanggo njaga aktivitas pengikut.

    Iku cukup kanggo nggawe blog biasa sing dikarepake kanggo produk sampeyan. Nggawe dhewe pakar sing dikenali kanthi nggawe potongan-potongan isi sing macem-macem lan riset. Menapa malih, sampeyan bisa ninggalake komentar sampeyan ing blog utawa diskusi liyane sing gegandhengan. Cara efisiensin kanggo nambah kesadaran sampeyan yaiku posting tamu. Kanggo ngirit wektu ing promosi lan promosi blog pribadi, sampeyan bisa kerja sama karo sanadyan influencers ing niche sampeyan.

    Siji cara sing luwih kreatif kanggo nggedhekake visibilitas merek sampeyan ing web kanggo njaluk publisitas kanggo produk Amazon. Sampeyan bisa nggawe rilis utawa artikel pers lan ngirim menyang organisasi berita ing pasar. Yen sampeyan duwe sawetara kontak karo saluran media massa kaya TV, koran, dsb. , sampeyan bisa njaluk menyang fitur produk sampeyan. Yen ora, sampeyan bisa mbayar iklan produk ing media online kanthi tautan menyang kaca Amazon.

December 22, 2017