Back to Question Center
0

Data Scraping Dijlentrehake Miturut Semalt

1 answers:

WebHarvy yaiku data scraping . Iku kanthi otomatis ngekstrak data saka kaca web sing beda lan nyimpen konten ing format sing diarepake. Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa ngrekam data saka situs web teknologi, jurnal, toko berita, portal travel lan situs e-commerce. WebHarvy ngandhut macem-macem fitur canggih sing ngidini kita kanggo panen data saka situs angel gampang. Sawetara fitur sing paling misuwur diterangake ing ngisor iki.

1 - is there any thing that could help me to know my lost super. WebHarvy ngrusak gambar lan video:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa extract data saka gambar lan video sing paling gampang. Piranti kasebut pisanan ngenali sifat gambar lan ngreksa minangka syarat sampeyan. Umume migunakake informasi saka file PNG lan JPG, nanging sampeyan uga bisa ngekstrak data saka dokumen PDF.

2. WebHarvy ngatur isi web sampeyan:

Ciri khas WebHarvy liyane yaiku ngorganisir isi web lan mbantu sampeyan nyithak kanthi bener. Sampeyan mung perlu ngatur sawetara template, lan WebHarvy bakal ngundhuh isi ing hard drive kanggo kegunaan offline. WebHarvy cocok kanggo wong sing ora duwe skills program lan pengin nggawe bisnis.

3. Web crawler kuat:

Ora kaya alat scraping data biasa liyane, WebHarvy crawls kaca web lan mbantu sampeyan nambah peringkat mesin ing situs web. Sampeyan uga bisa nggawe formulir pesenan online lan formulir mesin telusur kanthi alat iki. Kajaba iku, WebHarvy bakal nelusur tembung kunci kanggo sampeyan lan bakal ngotot data sampeyan tanpa ngganggu tembung long-tail lan buntut cendhak.

4. WebHarvy ngekstrak data saka situs web dinamis:

Paling scraper web ora bisa narik data saka situs web dinamis lan ninggalake akeh kesalahan ing output. Nanging WebHarvy mbenerake kabeh kasalahan lan kesalahane ejaan saka output. Data kasebut ngasilake data saka situs web AJAX lan ngundhuh langsung menyang hard drive.

5. WebHarvy ekspor data ing format sing beda-beda:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa ngekspor data menyang Excel, CSV, XML, JSON, SQL Server, Oracle, MySQL, lan OleDB. Kajaba iku, alat iki bisa ngekspor data menyang Excel 2003 lan Excel 2007. Data bakal disimpen kanthi otomatis ing format sing dienggo.

6. WebHarvy menehi proteksi spam:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa njamin keamanan lan privasi panjenengan ing internet. Piranti iki ora ngolah data saka situs web angkoro lan nyedhiyakake pangreksan spam sing lengkap marang pangguna.

7. Jadwal situs web Scraping Sessions:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa gawe jadwal web scraping lan bisa nemtokake pirang-pirang halaman sing pengin di scrape sajrone jam. Piranti iki bisa ngreksa nganti 10.000 kaca web ing 30 menit lan bisa nindakake ratusan proyek ngikis web saben dina.

8. Integrasi jero karo API sawijining:

Alat scraping web iki duwe API sing mbukak, sing mbantu nggawe lan ngowahi proyek ngikis web kanthi gampang. Sampeyan bisa ngatur setelan lan bisa ngekstrak data nggunakake API siji utawa macem-macem API.

9. WebHarvy ndeteksi data duplikat:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa ndeteksi isi duplikat lan bisa nyingkirake kanthi cepet. Penting kanggo webmaster kanggo nerbitake isi kualitas kanggo peringkat mesin telus luwih apik. WebHarvy minangka alat otomatis sing ndeteksi data duplikat lan mbenerake kanthi cepet, nggawe karya luwih gampang.

10. WebHarvy - Alat mesra SEO:

Kanthi WebHarvy, sampeyan bisa ngikis data saka tag meta, gambar, pranala internal lan pranala lan atribut. Iku alat mesra SEO sing bisa ningkatake peringkat mesin panelusur ing situs sampeyan.

December 22, 2017