Back to Question Center
0

Semalt: Apa Program Pemrograman Best Kanggo Scrape Situs?

1 answers:

Web scraping, uga dikenal minangka ekstraksi data lan panen web, data saka macem-macem situs. Piranti lunak scraping Web ngakses internet liwat browser web utawa liwat Hypertext Transfer Protocol. Web scraping biasane dileksanakake kanthi bantuan bot otomatis utawa crawlers web. Padha nerusake liwat kaca web sing beda-beda, ngumpulake data lan extract minangka syarat kedhaftar. Isi saka kaca web dipirsani, diformat ulang lan ditelusuri, dene data disalin menyang spreadsheet sawise diproses kanthi bener miturut instruksi.

Sawijining kaca web dibangun kanthi aksara markup basa kayata HTML, Python, lan XHTML - attrezzatura sportiva per casa. Ngemot kekayaan informasi lan dirancang kanggo manungsa, ora kanggo web scraping bot. Nanging, beda scraping tools bisa maca kaca kaya manungsa lan entuk informasi migunani ing format CSV utawa JSON.

Apa Python minangka basa scraping web paling apik?

Python arupa basa pamrograman sing nawakake "cangkang" kanggo ngreksa data ing wangun teks biasa. Iku mbantu kedhaftar extract informasi saka macem-macem kaca web. Python migunani nalika pamasar digital utawa programer mutusake kanggo ngreksa data kanthi manual. Kanthi basa iki, kita bisa kanthi gampang ngetik baris kode lan ndeleng data sing dikorek. Nanging, Python bukan basa scraping web paling apik.

Python nduweni atusan opsi migunani sing dirancang kanggo nylametake wektu kita. Misale, kasebut misuwur antarane ahli riset akademik lan data. Python ndadekake gampang kanggo nggolèki data migunani lan akademik online. Nanging nalika nerangake scraping web, Python ora efektif minangka C ++ lan PHP. Python paling misuwur amarga ndhukung dhukungan lan nyimpen data ing format umum kayata JSON lan CSV.

Basa pemrograman paling apik kanggo ngikis web:

Saiki jelas yen Python bukan basa paling apik kanggo scraping web. Nanging, akeh programer lan ilmuwan data luwih milih C ++, Node. js, lan PHP liwat Python.

Node. js:

Iku apik ing scraping lan crawling situs beda. Node. js cocok kanggo situs web dinamis lan ndhukung mbagekke crawling ing internet. Basa iki migunani kanggo ngreksa data saka situs web dhasar lan tingkat lanjut.

C ++:

C ++ nawakake kinerja gedhe lan efektif. Basa iki luwih becik tinimbang Python lan njamin asil kualitas. Nanging, ora dianjurake kanggo perusahaan amarga kodhe rumit.

PHP:

PHP minangka basa sing paling apik kanggo ngikis web. Boten kados Python lan C ++, PHP mboten damel masalah nalika tugas jadwal lan nyolong isi saking situs web ingkang beda. Iku kaya kabeh-rounder lan nangani paling web crawling lan data extraction projects ing internet. Impor. io lan Kimono Labs yaiku loro alat scraping data sing adhedhasar PHP. Padha duwe fitur gedhe lan bisa scrape nomer akeh kaca web ing jam utawa loro. Sayange, Sup Indah lan Scrapy (sing didhasarake ing Python) ora menehi dhukungan minangka alat ekstraksi data sing berbasis PHP.

Saiki wis jelas yen kabeh basa program duwe kaluwihan dhewe lan cacat. PHP, Nanging, adoh luwih apik tinimbang Python lan minangka web scraping paling apik. Iku menehi fasilitas sing luwih apik kanggo pangguna lan bisa nangani proyek gedhe-gedhe kanthi gampang.

December 22, 2017