Back to Question Center
0

Semalt Ndhudohake Papat Awesome Plugins Kanggo Scrape Kaca Web

1 answers:
GitHub minangka program scraping web sing canggih

iki biasane digunakake kanggo kode komputer lan nawakake fungsi sumber kode sumber (SCM) kanggo pangguna. Iku ngidini sampeyan ngakses akeh kaca web lan nyemplung minangka syarat. GitHub nawakake rancangan kanggo kegunaan pribadhi lan free repositories. Sampeyan bisa nindakake macem-macem tugas ekstraksi data kanthi alat iki. GitHub wis nyatakake liwat 40 yuta kaca web lan wis nyedhiyakake meh 10 yuta pangguna ing donya - vps windows usa.

Empang Plugins kanggo scrape kaca web:

1. Google Plus Authorship:

Google Plus Authorship punika plugin WordPress kanthi fitur lan kapabilitas. Kanthi mangkono, sampeyan bisa ngreksa minangka akeh kaca web sing dikarepake. Pisanan, sampeyan kudu ndeteksi lan ngenali situs web sing pengin di scrape. Langkah sabanjure yaiku kanggo nyorot data utawa masang URL situs, lan supaya plugin iki bisa nindakake fungsine. Bisa digabungake karo GitHub lan ngreksa nganti limang ewu kaca web sajrone jam, tanpa kompromi karo kualitas. Salajengipun, plugin iki ngidini kita nambahake gambar profil G + kanggo nggoleki hasil, ngawenake authorship kanggo penulis sing beda lan konfirmasi keasliane. Nduwe antarmuka sing ramah lan bisa ngekstrak data sing bisa diwaca lan bisa diukur kanggo sampeyan.

2. Feed Delay:

Feed Delay iku salah siji saka plugin WordPress paling apik. Iku cocok kanggo bisnis cilik lan menengah lan bisa scrape minangka akeh kaca web kanggo sampeyan sing pengin. Salajengipun, Feed Delay milih isi, ngrusak, lan nerbitake kanthi atribusi sing tepat, amarga bots lan crawler kanggo nggawe bisa. Wiwit peluncurané, Feed Delay wis ngreksa luwih saka telung yuta kaca web kanthi sukses, lan nomer iki wis akeh ing dina.

3. Feed-Scraper Message:

Ekstraksi lan extraction data utamane dilakokake kanthi bot utawa crawler, tanpa pengawasan manungsa. Kanthi Feed-Scrape Message, sampeyan ora bisa mung ngemis kaca web sing dikepengini nanging nyusup situs web lan nambah peringkat mesin telusuran. Bisa digabungake karo piranti lunak GitHub lan cocok kanggo perusahaan, programer, lan webmaster.

4. Hak cipta Plugin gratis

Iku durung apik plugin WordPress apik banget sing wis akeh fitur. Kanthi Hak Cipta Gratis, sampeyan bisa ngikis minangka akeh kaca web sing pengin. Plugin iki menehi sertifikat kanggo nuduhake yen wong wis nyolong isi kita. Sampeyan kompatibel karo kabeh situs WordPress lan blog pribadi lan bakal nduwe data sing wis kabentuk kanthi cepet ing wektu. Plus, sampeyan ora perlu nduweni program utawa kemampuan coding lan bisa entuk manfaat saka layanan iki kapan lan ing ngendi wae.

Pembangunan platform GitHub wiwit ing Oktober 2007. Proyek ing GitHub bisa diakses utawa dimanipulasi karo antarmuka baris perintah Git. Ngidini kita nelusuri repositori umum ing situs web lan nindakake macem-macem tugas kanthi gampang. Plugins ing ndhuwur bisa nyithak data saka feed RSS, situs media sosial, outlet woro-woro, portal perjalanan lan blog pribadi. Sampeyan kudu nggawe akun pribadhi kanggo ngrekam data ing format sing dikarepake, nanging repositori umum ditelusuri lan diundhuh tanpa akun apa wae.

December 22, 2017