Back to Question Center
0

Octoparse: Alat Web Ekstrak Efektif - Ahli Semalt

1 answers:

Ngikik Web minangka alat sing efektif banget kanggo panemu web lan perusahaan sing nyoba nemokake akeh informasi online saka macem-macem situs web, kayata Facebook, Amazon, eBay kanthi otomatis. Octoparse yaiku program lunak scraping gedhe sing nawakake pangguna sawetara paket gedhe kanggo ngumpulake data lan ngowahi file visual kaya HTML, Excel, lan TXT. Ing ngisor iki sawetara opsi gedhe sing ditawakake Octoparse:

Ekstrak Data saka Kaca Web Dinamis

Octoparse minangka alat sing gampang digunakake kanggo mbantu para pengguna ngekstrak isi saka situs web. Tumindak kanthi dinamis kaca web, kalebu ngiklik data kanthi pagination. Menapa malih, layanan maya saged nampi lan nyimpen jumlah data ingkang ageng - audi rooliotsa vahetus.

Nemokake Data Tersembunyi saka Situs web

Ing sawetara kasus, panelusur web looking kanggo nemokake data tartamtu saka kaca web, nanging padha ora bisa nemokake info needed, amarga saka kerumitan website utawa kanggo alesan liya. Octoparse bisa nemokake lan extract kabeh isi sing didhelikake.

Nemu Konten Tanpa Nggulung Tanpa wates

Ngikik data kanthi nggulung tanpa wates bisa dadi tugas sing tantangan. Panelusur web kudu nggulung mudhun menyang dhasar saben kaca situs web sing dikunjungi kanggo mbukak luwih akeh teks utawa gambar. Isi bakal diunduh terus-terusan nalika nggulung mudhun menyang dhasar kaca.

Octoparse bisa mbantu para pengguna ngekstrak kabeh hyperlink sing dikirim ing situs web tartamtu. Ing kasunyatan, menehi pangguna kanthi cara prasaja kanggo ngotomatisasi ratusan IP, lan ing wektu sing padha, nawakake sawetara opsi canggih, kaya Ajax Timeout, alat XPath sing dibangun, etc. Uga, Octoparse bisa nyusup data kanggo para penjelajah web kanthi panjalukan tartamtu lan kasil ngirim data sing wis kabentuk.

Mbisahake Tugas

Kanggo pangguna, luwih becik kanggo dibagi tugas, yen internet ngeculake. Tinimbang njupuk data saka awal, bisa misahake tugas tartamtu menyang rong proyèk.

Kanthi Octoparse, panganggo web bisa nindakake akeh perkara, kayadene mbukak kaca web tartamtu, ngangkut akun, ngundhuh gambar, ngetik teks lan liya-liyane.Octoparse uga nyedhiyakake pangguna kanthi mode majeng kanggo mbantu dheweke ngatasi data sing luwih rumit. Contone, kanggo nggunakake mode iki, pengguna kudu nyeret lan nyelehake pamblokiran ing desainer sistem operasi kanggo ngatur macem-macem tugas. Mode pinter menehi pangguna kanthi pilihan kanggo nguripake kaca web kanthi otomatis menyang Excel kanthi mung mencet tombol siji. Bener, mode iki bisa dianggo kanthi apik ing tabel dhaptar kaca, kayata asil panelusuran utawa kaca kategori.

December 22, 2017