Back to Question Center
0

Saham Semalt Cara Paling apik Kanggo Data Scrape Saka Situs web

1 answers:

Octoparse yaiku alat scraping data . Sampeyan bisa ngoptimalake lan push upaya ekstraksi data menyang tingkat sabanjure. Octoparse isa nganggo versi sing gratis lan mbayar. Kanthi versi gratis, sampeyan bisa ngrekam nganti limang ewu kaca kanthi cepet.

Octoparse ngumpulake lan ngilangi data saka Internet lan nduweni luwih saka 150.000 pangguna ing dunya - istick battery adapter. Wiwit 2014, Octoparse nglayani layanan ekstraksi data profil dhuwur lan ngupaya gawe perbaikan ing ngendi wae.

Data biasane kasedhiya ing Internet ing wangun sing ora diwangun. Kanthi Octoparse, sampeyan ora mung bisa ngreksa data nanging uga bisa ngatur kanthi bener. Informasi sing kasedhiya bisa digolongake dadi informasi sing penting, amarga Octoparse bisa nggawe. Sawetara fitur sing khas kasebut ing ngisor iki.

1. Apik kanggo non-programer

Octoparse ndadekake gampang kanggo sampeyan ngekstrak data saka internet tanpa skills programming. Alat iki cocok kanggo non-coder lan non-programmer lan kanthi otomatis ngekstrak isi web saka situs dinamis lan dhasar. Salajengipun, ngidini kita nyimpen data ing wangun sing resik, sing terstruktur. Kanthi Octoparse, sampeyan bisa kanthi gampang nguripake data menyang API adat lan entuk asil sing dikarepake.

2. Octoparse minangka layanan maya:

Octoparse minangka platform berbasis awan sing ngekstrak pirang-pirang kaca web sajrone jam lan nemu asil sing dikarepake, nyimpen wektu lan energi. Sampeyan ora perlu kuwatir babagan watesan hardware amarga alat iki ora perlu pangopènan lan bisa nindakake tugas kanthi rutin.

3. Ngawasi harga karo Octoparse:

Salah siji fitur sing paling khas saka Octoparse yaiku mbantu sampeyan ngawasi harga lan mbandhingake produk beda. Iku cocok kanggo situs web belanja kayata Amazon lan eBay lan entuk data saka situs pesaing kanthi gampang. Kajaba iku, alat iki ngrusak data wektu nyata kanthi mung sawetara klik lan nyimpen akeh wektu.

4. Generate leads:

Kanthi Octoparse, sampeyan bisa generate leads lan mbangun dhaftar dodolanmu ing detik. Sampeyan ora butuh ketrampilan program amarga Octoparse bakal ngreksa data massive kanthi otomatis. Iku bakal mbantu sampeyan ningkataké utawa ngiklanake merek sampeyan kanthi cara sing luwih apik. Kanthi Octoparse, sampeyan bisa nambah strategi marketing lan bisa nggawe keputusan lan prediksi sing luwih apik.

5. Apik kanggo mahasiswa lan guru:

Siswa lan guru tansah perlu data sing akurat kanggo nindakake riset. Kanthi Octoparse, sampeyan bisa ngreksa kaca web minangka akeh lan bisa entuk informasi saka ebooks lan jurnal kanthi gampang. Iku bakal mbantu sampeyan entuk data sing penting lan bisa diukur ing wayah wekdal.

6. Antarmuka Titik-lan-Klik:

Octoparse misuwur kanggo antarmuka titik-lan-klik. Teknologi canggih teknologi kasebut nemokake lan ngreksa data kanthi mung sawetara klik. Sampeyan mung perlu nyorot data sing pengin dikorek utawa masang URL situs web lan supaya Octoparse nindakake tugasé. Iku bakal nangani kabeh karya sing ora kuwat ing layar.

7. Ngaturake kabeh jenis situs web:

Apa sampeyan kudu ngekstrak data saka blog pribadi utawa situs web dinamis, Octoparse bisa ngatasi kabeh jenis situs kanthi gampang. Sampeyan bisa malah scrape data saka JavaScript, AJAX, lan dokumen HTML lan nyimpen wektu lan energi sampeyan.

December 22, 2017