Back to Question Center
0

Cara ngoptimalake daftar produk ing Amazon kanthi judhul lan bullet points?

1 answers:

Ora perlu ngomongake yen kanggo nggedhekake kabeh dodolan produk sampeyan ing Amazon, sampeyan kudu ngusulake kabeh pelanggan potensial sing ngunjungi sampeyan. Wekasanipun, kanggo nambah tingkat konversi ing daftar produk lan nemokake potensial sing ngasilake income luwih apik. Nanging carane nggawe paling item sing disedhiyakake katon ing antarane asil telusuran sing paling dhuwur ing pasar sing padhet? Aku percaya yen kunci sukses komersial sampeyan ana ing optimasi listing produk sampeyan - programme fiche de paie gratuit. Lan bagean utama ngoptimalake daftar produk ing Amazon ditemokake langsung ing judhul produk, deskripsi lan dhaptar bullet points. Ditrapake ing umum, sampeyan kudu duwe kabeh panggonan karo target tembung utama lan frase panelusuran long-buntut supaya daftar produk ing Amazon nduweni kemungkinan luwih apik kanggo ditampilake ing ndhuwur SERPs. Ayo ndeleng carane sampeyan bisa nindakake sing.

Nggawe Produk Kaca ing Amazon

Ideally, sampeyan kaca rinci produk apik ngirim menehi gambaran akurat lan ringkes menyang item sing disedhiyakake supaya luwih pelanggan potensial bakal njupuk kaputusan final kanggo nggawe tuku karo sampeyan. Mengko maneh, sing penting yaiku tugas utama sampeyan kanthi tepat lan ringkes - amarga pelanggan pengin ndeleng apa sing bakal dibukak.

Dadi, iki komponen utama kaca produk standar ing Amazon:

  • .
  • Daftar limang peluru sing nduweni fitur / keuntungan prodhuk paling penting.
  • Deskripsi produk sing nyakup ciri-ciri utama prodhuk, diiringi unsur-unsur panganggone / pangopènan saben dina (ing kasunyatan, versi sing luwih lengkap saka titik peluru).
  • Gambar produk, makili rinci apa persis saben pelanggan bakal duwe karo produk kasebut

Cara Ngoptimalake Judhul Produk ing Amazon

kanggo optimasi judhul produk kanggo tembung kunci utama ing Amazon:

  • Saben judhul produk nduweni wates 200-karakter kanggo nutupi spesifikasi produk utama.
  • Huruf pisanan saben tembung kudu dikapitalisasi.
  • Kabeh nomer sing arep diejo nganggo angka.
  • Ampersands kudu diejo uga.
  • Ukuran / ukuran produk ora dianggep bisa ditemokake ing kono, kajaba wigati banget.
  • Aja kalebu rega prodhuk, jumlah sing kasedhiya, informasi bakul, pesen promosi, utawa komentar komentar liyane (kaya "penjual paling apik," "panas sale," "kesepakatan apik," etc. ).

    Cara Ngoptimalake Dhaptar Bullet Poin

    Punika ing antawisipun praktik paling sae kangge ngoptimalaken daftar bullet kanthi cara ingkang tepat:

    • Dhaptar peluru "becik" kudu diwenehake saka limang perangan utamane sing jelas nuduhake fitur-fitur penting prodhuk sing bakal dianggep dening pelanggan, kayata fitur produk spesifik, dimensi, umum informasi bab garansi, dsb.
    • Saben peluru diwiwiti kudu dikapitalisasi.
    • Ungkapan individu ing saben peluru disaranake dipisahake karo titik koma.
    • Aja lali kanthi jelas ngisi kabeh pangukuran item.
    • Mèh kaya judhul prodhuk, ora kalebu ing ngisor iki data: promosi, pricing, perusahaan, pengiriman, utawa informasi tartamtu penjual - lan sampeyan wis rampung.
December 22, 2017