Back to Question Center
0

Apa cara paling apik kanggo ngoptimalake dhaftar Amazon kanggo penjual wong anyar?

1 answers:

Amazon minangka mesin telusur paling gedhe ing donya, paling ora ana sing ngurusi penawaran dodolan online kanggo produk apa wae sing bisa mbayangno. Lan sampeyan ana wong anyar sing ngedol ing kono, sampeyan kudu ngerti aturan utama game supaya urip ing papan sing akeh banget dadi luwih gampang kanggo sampeyan. Lan cara sing paling apik kanggo nggawe papan sing padhet kanggo proses komersial sampeyan yaiku ngoptimalake dhaptar Amazon kanggo tembung kunci utama supaya produk sampeyan nawakake katon ing SERP produk. Mulane ing ngisor iki aku bakal menehi sampeyan tips lan trik ringkes kanggo ngoptimalake dhaftar Amazon kaya pro, sanajan sampeyan isih katon kaya penjual wong anyar sing njupuk langkah awal kanggo sukses toko pokok liwat ana.

Cara Ngoptimalake Listing Amazon Kaya Pro

Sadurunge apa wae, ayo ngadhepi - Optimasi panelusuran Amazon tansah diwiwiti kanthi mbentuk kaca rinci sing apik kanggo produk apa wae sampeyan wis didol - auto puesivahatamine. Nalika nggawe unsur-unsur kaca rinci produk, sampeyan pancene penting supaya akurat lan durung rampung kanthi lengkap kanggo nulis kaca produk sing apik banget sing bakal nuntun saben pelanggan potensial kanggo nggawe tuku final utamane karo sampeyan, lan ora ono liya. Mulane aku nyaranake mbentuk unsur utama kaca detail produk kanggo ngoptimalake daptar Amazon, kayata:

  • Product Title - kudu tansah unik lan ringkes. Nggawe minangka akurat lan nyenengake kanggo gaya umum Amazon kanggo judhul produk sabisa. Mengkono, elinga - judhul produk sampeyan minangka panggonan sing paling apik kanggo nyetel tembung kunci target utama lan frase panelusuran buntut kanthi ngurangi urutan sing pentinge. Elingi, Nanging, manawa sampeyan dianjurake kanthi kuat supaya ora ana tembung kunci duplikat sing digunakake ing judhul produk, lan ing kabeh bagean kaca produk liyane sing sampeyan duwe.
  • Bullet Points - bagean detail kaca produk iki biasane nganggo limang statement peluru. Priksa kabeh sing paling penting kanggo informasi kasebut supaya bisa njlentrehake fitur utama / keuntungan item sampeyan sing didol. Ing kasunyatan, daftar "becik" peluru ditujukan kanggo reintegrasi informasi paling penting sing wis diumumake ing judhul produk.

  • Deskripsi Produk - nyatane, iku bagean luwih lengkap saka daftar peluru. Mangkono, deskripsi produk sampeyan temenan kanggo nyorot karakteristik utama item ing Advertisement, digawe karo unsur umum saka saben dina nggunakake / pangopènan. Coba kalebu ing kene fitur-fitur kasebut: dimensi produk, kesesuaian tingkat umur / skill, isi lan kondisi kanggo prodhuk, negara asal, lan liya-liyane.Elingi, Nanging, sampeyan kudu ora kalebu kene informasi babagan pabrikan lan reregan, utawa data kanggo tujuan promosi sing sacara terbuka.
  • Gambar Produk - minangka gambar visual sing menehi katrangan produk tambahan lan gambaran umum sing nyedhiyakake kabeh sisi fungsi utama lan sarana panggunaan. Bagian iki dianjurake kanggo nyakup enem utawa pitung gambar prodhuk sing menarik, sing kudu bisa ngyakinake kabeh kanggo saben pelanggan potensial sing nganggep nggawe tuku bareng karo sampeyan.
December 22, 2017