Back to Question Center
0

Apa alat riset tembung kanggo ebay Amazon tenan sing perlu kanggo listing produk dhewe?

1 answers:

Malah, saben platform bisnis e-niaga utawa drop-shipping (kaya Amazon dhewe, uga eBay, toko Alibaba, Walmart, etc. ) bener kaya mesin telusur asli kanthi alam. Iku tegese strategi optimasi isi sing tepat minangka bagean penting saka saben sukses dagang ritel ing kana. Mangkono, riset tembung kunci sing ditargetake lan jero banget yaiku apa sing narik kawigaten antarane proyek online sing bener lan kegagalan bisnis absolut. Lan tegese nggunakake alat panelusur tembung kunci sing dirancang kanggo penjual Amazon dadi kabutuhan penting - dibutuhake kanggo urip ing tingkat kompetisi pasar sing sauntara kiwa - tinimbang kabeh jenis kemewahan kaya sampeyan uga mikir - ubiquiti rocketdish 5g30. Dadi, ing ngisor iki aku arep nuduhake sampeyan sawetara alat kunci sing apik kanggo Amazon sellers.

Kabeh padha nggunakake-bukti lan dipercaya online helpers Aku dites kanggo Pendhaftaran produk listing ing pasar crowded - aran gratis paling ora duwe nyoba karo ing ngisor iki:

Google Keyword Planner

Ora ana wonder, layanan riset tembung kunci lan layanan iklan lawas sing apik yaiku toolkit optimasi kuat sing sacara konvensional digunakake dening panganggo singa saka SEO ahli. Mesthine, Google Keyword Planner ora ana ing antarane piranti khusus sing digawe kanggo Amazon sellers. Nanging, nalika nerangake panaliten tembung kunci lan mangerteni tren golèk produk utama - alat Perancang Kata Kunci dadi apa sing bisa menehi titik wiwitan sing becik kanggo diwiwiti, seiring karo nuduhake gambar gedhe saka kabeh tembung kunci sing duweni potensi lan duwe bathi.Saenipun, yen sampeyan ngoptimalake cara sing bener, sampeyan kudu dadi target tembung kunci utama kanggo ngarahake lalu lintas panelusuran organik menyang dhaptar produk Amazon, lan kanthi mangkono nemtokake kesempatan bisnis sing ngasilake revenue sakabèhé.

Seller Prime

Nalika teka kanggo ngenali kata kunci sing paling nguntungake lan kudu nggoleki kombinasi buntut produk long-buntut, alat sing paling apik kanggo penjual Amazon. Kabeh iku cukup prasaja ing kene. Lan kabeh sing perlu mung kanggo ngetik sembarang jeneng produk utawa nomer Amazon ASIN individu - lan sampeyan wis rampung, gadhah dhaptar saran tembung sengit sing disiapake kanggo sampeyan saklawasé ing wektu.

AMZ Insight

Iku pilihan apik liyane kanggo riset tembung kunci lan listing optimization ing Amazon. AMZ Insight minangka piranti sing dirancang kanggo penjual Amazon, supaya luwih tepat. Mulane iki "toolkit" bisa mbantu sampeyan ora mung karo wawasan kompetitif lan saran tembung kunci long-buntut, nanging kanthi nemtokake pitakon telusuran ndhuwur, ngevaluasi volume telusuran sing rata-rata, ngukur nomer produk sing ana hubungane karo tembung kunci tartamtu, ngitung tingkat kompetisi kunci saiki, iklan BPK lan liya-liyane.

December 22, 2017