Back to Question Center
0

Kepiye carane ndeteksi tembung kunci paling apik kanggo Amazon?

1 answers:

Ngatur fokus tengen lan nyelehake tembung kunci sing paling berpengaruh sing paling ampuh kanggo Amazon mbokmenawa paling penting ing kabeh bisnis. Ingkang punika riset tembung kunci ing jero punika persis ingkang gadahi dampak langsung dhateng penjualan panjenengan. Mung amarga saben pelanggan potensial mung bisa ngeklik lan nggawe tuku karo sampeyan - yen produk sampeyan katon ing ndhuwur panelusuran belanja liwat ana. Dadi, sampeyan kudu ngliwati riset tembung kunci lengkap sing kudu ditindakake utamane ing ngisor iki:

Cetha ngerti algoritma panelusuran A9 sing digunakake dening sistem peringkat produk Amazon

  • Ngerti carane nemokake kesempatan produk anyar lan tembung kunci sing didhelikake kanggo Amazon
  • Nggunakake volume panelusuran saben wulan kanggo nemtokake lan ngurutake istilah sing paling cocok
  • terus ngetungake pitakon produk long-buntut sing digunakake dening pembeli urip sing tuku online
  • Fokus liyane babagan nggoleki mung tembung kunci unik kanggo Amazon Penjual Tengah (sing. k. a - rdp on linux vps hosting. backend search field)

Lan ayo ngadhepi maneh - yen asil sing memuaskan ora ditemokake nang endi wae ing loro utawa telung kaca pisanan ing daftar Amazon SERPs, sampeyan kudu langsung ngrubah sing tepat ditarget pitakon panelusuran kanggo nggawe wong ngawula gol utama sampeyan. Mangkono, iki minangka langkah langkah sing ringkes kanggo sampeyan kanggo ngatur tembung kunci paling apik kanggo optimasi produk Amazon kanthi cara sing bener.

Langkah siji: Njupukke Care Seed Keywords

Aja skimp wektu lan gaweyan sampeyan kanggo sinau fitur produk / keuntungan target kanggo ngrampungake pangerten aspek utama kinerja lan nggunakake saben dinten. Bisa uga katon kaya sing ora bisa dianggep, nanging ana garis sing bener, amarga ilang fitur apa wae utawa malah rinci tiniest bisa nyebabake mbusak bagean sing nyedhaki bisa diukur saka klien potensial. Ing tembung liyane, lebokna ing shoes sing bisa dituku, lan terus ngetung penemuan kata kunci paling apik sing digunakake dening niche / kategori pesaing.

Langkah loro: Bentuk Cecel Reresik & Cetha

Punika nalika wektu kanggo pungkasanipun Pick alat riset kunci apik utawa platform online khusus disesuaikan kanggo wangun dhaptar utama tembung kunci sing diangkut kanggo Amazon. Mangkono, aja lali pitakon sing disaranake otomatis Amazon lan gabungan kombinasi nggoleki ndhuwur uga migunani. Lan priksa supaya prioritas dhaptar sampeyan adhedhasar volume golèk, tingkat persaingan sing ditemtokake, lan tuku intine. Langkah Tiga: Refine Terms Search Terms

Lan saiki wektu kanggo pungkasanipun riset daftar priksa utama kanggo istilah belanja long-buntut kanggo nggawe wong luwih tepat sasaran. Elingi, sing luwih dhuwur iku volume golèk saka tembung kunci tartamtu, luwih angel dadi pangkat. Mulane kanggo njupuk lalu lintas sing luwih dhuwur lan mulane dadi tingkat konversi sing potensial tambah, sampeyan kudu ngurutake syarat-syarat golèk iki lan ngilangi wong-wong sing nduweni tingkat persaingan sing gedhe banget. Tansah penawaran paling apik ing tembung kunci long-tail - lan sampeyan wis rampung.

December 22, 2017