Back to Question Center
0

Carane nambah struktur daftar produk Amazon cara paling apik?

1 answers:

Menimbang yen Amazon kuwi mesin telusuran ageng sing adhedhasar produk sing didol, sampeyan kudu ngerti carane ningkatake kaca produk Amazon kanthi optimasi sing tepat kanggo keyword target utama. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan carane nambah listing produk Amazon kanthi bagean utama, kayata Product Title, Bullet Points, Product Description, uga Product Images. Wekasan, golek dhewe ing antarane asil telusuran sing paling dhuwur sing ana ing kono. Dadi, ayo ndeleng carane nambah optimasi Amazon kanggo tembung kunci sing paling apik.

Carane Ngapikake Listing Produk Amazon

Sadurunge apa wae, ayo miwiti karo sawetara pemahaman dhasar saka tembung kunci lan panggunaan tengen ing proses sakabèhé optimasi liwat ana. Dadi, yen sampeyan pengin ndeleng lalu lintas web luwih ditarik menyang dhaptar produk sampeyan, sampeyan bakal kudu nambah profil Amazon lan bagean utama - kanggo pungkasané seneng peringkat sing luwih apik katon ing sangisoré sellers sing wis nggawa timbal liwat ana. Ing tangan siji, peringkat panelusuran saiki bakal apik - kayata kinerja sade nyata saka toko drop-shipping. Saka tangan liyane, Nanging, sampeyan bisa dominasi pasar karo sawetara deskripsi sing bener menarik uga optimized kanggo tembung kunci target utama lan tembung-tembung telusur long-buntute digunakake dening pembeli nyata. Inggih, iki jenis paradoks - yen sampeyan pangkat luwih dhuwur, sampeyan bakal ketemu luwih cepet lan ngedol luwih. Utawa kosok baline - nalika sampeyan ketemu kanthi luwih cepet, sampeyan bakal ngedol luwih, lan pangkat luwih dhuwur sawise kabeh. Ing ngisor iki aku bakal mbusak misteri lan nuduhake sampeyan carane nambah listing produk Amazon kanthi bagean utama.

Nggawe Judhul Produk

Saben tembung kunci sing ditemokake ing judhul produk sampeyan ditelusuri. Tegese nggunakake sembarang tembung kunci utawa frase panelusuran long-buntute bola-bali - loro ing judhul produk, lan ing panggon liya ing kaca produk - wis dianjurake supaya bisa nyingkiri kabeh biaya. Nalika nggawe judhul prodhuk, elinga sijine tembung kunci utama ing urutan urutan sing mudhun. Mangkono, ora tau nglampahi klawan kasebut, mesthine, kajaba yen sampeyan kepengin ngembangake tembung kunci lan aja gawe piala liyane saka apik.

Ngoptimalake Dhaptar Bullet Poin lan Deskripsi Produk

Kaping pisanan, priksa manawa sampeyan ngilangi kesalahan sing paling umum ing ngisor iki karo titik peluru lan optimasi daftar produk:

  • Aja nyedhiyani samubarang informasi ora sacara akurat utawa malah nyasab - nyamuk kanthi sengaja - contone, mung kudu cocog karo katrangan sing cocog karo jeneng merek utawa liyane sing saingan.
  • Aja nggawe dhaptar peluru sing dawa banget utawa pratelan prodhuk sing akeh protracted dikemas karo akeh informasi sing ora perlu / diduplikasi.
  • Aja nyoba ngalihake pengunjung menyang situs web liya (i. e. , ora nyoba nggunakake reregetan pihak katelu, prodhuk pas, utawa data promosi sacara terbuka ing kana).
December 22, 2017
Carane nambah struktur daftar produk Amazon cara paling apik?
Reply