Back to Question Center
0

Kang faktor utama nentokake riset kunci ing Amazon?

1 answers:

Aku ngira yen riset kata kunci sing apik ing Amazon ditemtokake utamane dening faktor kata kunci relevancy (carane rapet cocog karo panjaluk nggoleki pangguna), lan tingkat kompetisi peringkat saiki (carane angel bakal pangkat kanggo). Koyone kaya ora ana gunane, nanging gol utama riset tembung kunci ing Amazon yaiku kanggo nemokake istilah sing bisa digoleki nanging isih ora populer banget lan kombinasi long-buntut sing dipigunakaké déning pembeli langsung sing tuku ana. Nanging carane nggawe kemajuan peringkat gampang supaya visibilitas online produk listing sampeyan tuwuh kaya neraka?

Ana sawetara cara kanggo sampeyan njaluk ing:

  • . Mangkono, sampeyan ora mung bisa kanthi cepet entuk gambaran gedhe saka kombinasi kata kunci sing paling efektif sing digandhengake karo kategori produk utawa item tartamtu sing dijupuk kanthi kapisah, nanging ngerti apa sing dienggo tembung kunci sing bakal dituku para panuku lokal bakal luwih kerep ditemokake opsi otomatis saranake dening algoritma Amazon.
  • Ngenali kata kunci paling underestimated. Maksudku istilah telusuran kanthi volume panelusuran banget, nanging isih ana kompetisi sing relatif kurang - rent a pc. Mulane mbokmenawa isih ana nomer produk sing gegandhengan karo Advertisement sing wis diindeks kanggo tembung kunci kasebut saiki. Akibaté, istilah sing ditemtokake isih durung rampung lan kombinasi sing dawa banget bisa dadi prioritas nomer siji kanggo riset kunci ing Amazon.
  • Nggoleki trending keywords saiki entuk popularitas. Dienggo ing umum, tembung kunci sing adoh ora adoh banget, paling sethithik kanggo wektu iki. Nanging sing paling anyar sing ditemokake ing volume panelusuran (contone, liwat sasi kepungkur) nggawe wong-wong mau kudu ditimbang ing antarane sasaran kudu menang sing paling penting saka riset kunci ing Amazon. Saliyane tembung kunci lan kombinasi telusuran produk sing apik, kualitas daftar saudagar dhewe lan optimalisasi iku faktor penting uga. Maksudku, yen duwe kluwarga tembung kunci sing apik, apik kanggo sampeyan. Nanging, entuk tuku tanpa rencana suwene optimasi prodhuk produk bakal bisa mateni bisnis e-commerce sampeyan sawayah-wayah. Mulane sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ora bisa mbatesi ekspos online ing panelusuran online. Mengkono, aku nyaranake supaya mriksa kaping pindho ing faktor-faktor ing ngisor iki kanggo nemtokake indeksasi kunci sing sukses ing Amazon:

    • Gambaran produk kudu ditulis ing endi wae watara 250 tembung sing bakal didhukung kanthi dhaptar lima bullet points, saben kanthi deskriptif nanging isih resik lan ringkes.
    • Gambar produk banget penting banget. Lan ora mung kanggo nuntun pengunjung kanggo nggawe keputusan final kanggo tuku karo sampeyan, nanging uga tujuan peringkat golèk. Bab iki sing ngakoni Amazon minangka kumpulan materi visual sing ndhukung minangka faktor sing padha sing nemtokake kualitas dhaptar produk.
December 22, 2017