Back to Question Center
0

Semalt - Cara Kaca Scrape Web?

1 answers:

Sup apik yaiku perpustakaan python sing akeh digunakake kanggo ngreksa kaca web kanthi nggawe wit parse saka XML lan HTML documents. Web scraping, teknik nggambar data saka situs web lan halaman, digunakake sacara luas ing analisis data lan bidang manajemen. Ing sawetara kasus, basa pamrograman Python minangka prasyarat ing èlmu data - ipad teleprompter stand.

Python 3 nduweni scraping tools lan modul sing bisa digunakake kanggo project management data. Saiki mlaku minangka Soup Indah 4, modul iki kompatibel karo Python 3 lan Python 2. 7. Modhel Soup 4 uga saged ngasilake wit parse kanggo tag sup non-tutup. Ing tutorial iki, sampeyan bakal mangerteni carane scrape kaca lan nulis data sing dikorek menyang file CSV.

Miwiti

Kanggo miwiti, nyiyapake lingkungan kodhe Python berbasis server utawa lokal ing PC. Sampeyan uga kudu nginstal modhel Beautiful Soup and Permissions ing mesin sampeyan. Kawruh nggarap loro modul uga perlu prasyarat. Kaprigelan kanthi tagging lan struktur HTML uga minangka kauntungan tambahan.

Undhake data sampeyan

Ing konteks iki, data nyata saka Galeri Seni Nasional bakal digunakake kanggo mbantu sampeyan ngerteni carane nggunakake Soup Indah 4. Galeri Seni Nasional dumadi saka 120.000 lembar sing digawé dening kira-kira 13.000 seniman. Seni punika adhedhasar ing Washington D. C, Amerika Serikat.

Ekstraksi data web karo Sup Indah ora rumit. Contone, yen fokus ing huruf Z, tandhani banjur cathet mudhun jeneng pisanan ing dhaptar. Ing kasus iki, jeneng pisanan yaiku Zabaglia, Niccola. Kanggo konsistensi, nuduhaké nomer kaca lan jeneng artis pungkasan ing kaca kasebut.

Cara ngimpor Panyuwunan lan perpustakaan Soup Cantik

Kanggo ngimpor perpustakaan, ngaktifake lingkungan pemrograman Python 3. Priksa manawa sampeyan ana ing direktori sing padha karo lingkungan pemrograman sampeyan. Mbukak perintah ing ngisor iki kanggo miwiti. my_env / bin / aktifake.

Nggawe file anyar lan wiwiti ngimpor Pustaka Sopan lan Panyuwunan Indah. Panyuwunan perpustakaan bakal ngidini sampeyan nggunakake HTTP ing program Python ing format sing bisa diwaca. Sayange Soup, ing tangan liyane, bisa ngreksa kaca kanthi cepet. Gunakake bs4 kanggo ngimpor Sayur Cantik.

Cara ngumpulake lan ngisi kaca web

Nggunakake Panyuwune ngumpulake URL saka kaca pisanan sampeyan. URL saka kaca pisanan bakal diwenehi ing kaca variasi. Mbangun objek BeautifulSoup saka Panyuwunan lan ngurai obyek saka parser Python.

Ing tutorial iki, tujuane kanggo ngumpulake tautan lan jeneng seniman. Contone, sampeyan bisa ngumpulake tanggal artis lan bangsa. Kanggo pangguna Windows, klik tengen ing jenenge artis. Ing kasus iki, gunakake Zabaglia, Niccola. Kanggo pangguna Mac OS, tutul "CTRL" lan klik jeneng kasebut. Klik menu "Inspect Element" sing nyedhiyakake pop-up ing layar kanggo ngakses piranti pangembang web. Nyithak jeneng artis kasebut supaya bisa ngetokke wit kanthi cepet.

Ngilangi tautan ngisor

Kanggo mbusak tautan ngisor ing kaca web sampeyan, mriksa DOM kanthi ngeklik tombol kasebut. Sampeyan bakal ngenali manawa pranala kasebut ana ing tabel HTML. Nggunakake Sup Paling Enak, gunakake cara "ngilangi" kanggo mbusak label saka wit parser.

Carane narik isi saka tag

Sampeyan ora kudu nyithak kabeh tag link, gunakake Soup Cantik kanggo mbusak materi saka tag. Sampeyan uga bisa njupuk URL sing digandhengake karo artis kanthi nggunakake Soup Beautiful 4.

Njupuk data scraped menyang file CSV

Berkas CSV bakal ngidini sampeyan nyimpen data terstruktur ing teks kosong, format sing biasane digunakake kanggo lembar data. Kawruh babagan nangani file teks biasa ing Python dianjurake.

Ekstraksi data web digunakake kanggo scrape kaca lan njupuk informasi. Sinau babagan situs web sampeyan informasi extraction saka. Sawetara situs web dinamis mbatesi ekstraksi data web ing situs. Kanggo ngikis kaca kanthi Indah Soup lan Python 3 sing prasaja.

December 22, 2017