Back to Question Center
0

Apa aku kudu nggunakake generator tembung kunci kanggo optimasi produk Google?

1 answers:

Saiki, kanthi tambah akeh wong sing njupuk bisnis e-commerce ing Amazon, ana tingkat kompetisi pasar sing paling apik kanggo produk sampeyan sing didol ing kono. Lan dadi penting banget kanggo nggawe kaca produk luwih katon ing panelusuran produk. Mulane, iku meh ora bisa kanggo urip minangka bakul sukses tanpa milih sing apik generator generator Amazon lan alat riset (utawa kerangka online) - moisture control grain storage. Nanging sadurunge apa-apa, aku saranake miwiti karo sinau. Kenapa kunci target utama sing penting? Nah, ayo ndeleng.

Apa Kata Kunci Amazon?

Kaya karo mesin telusur utama (kaya Google dhewe, uga Yahoo, Bing, dll. ), sampeyan kudu nduweni tool generator tembung Amazon dipercaya kanggo ndeteksi tembung-tembung, frase utawa kalimat sing paling spesifik sing manggon langsung sing paling mungkin digunakake nalika nggoleki produk sing disedhiyakake ana. Mangkono, rata-rata panelusuran rata-rata katon dadi metrik utama kanggo nuduhake (mesthi, minangka perkiraan atos) carane akeh wong sing bener nggunakake tembung kunci utawa frasa panelusuran long-buntut kanggo nemokake apa sing padha looking for.

Apa Nggunakake Generator Generator Amazon?

Kene sawetara alasan kanggo sampeyan mangerteni sing penting penting kanggo njupuk generator keywords banget nindakake Amazon lan alat riset. Wekasanipun, perlu kanggo milih tembung kunci sing bener sing bakal diajarke:

  • Nggawe produk sampeyan luwih gampang diakses saben pameran customer potensial ing Amazon. Saliyane, kanthi katrangan tengen sing disedhiyakake ing daftar produk sampeyan, bakal luwih gampang kanggo wong sing luwih ditemokake nemokake produk sampeyan - kanthi cara ningkatake paparan online sing ditargetake menyang item / produk kategori produk tartamtu.
  • Ngomongake lalu lintas web organik sing luwih dituju - langsung menyang situs produk / situs web utama. Maksudku sing duwe peringkat sing apik kanggo kombinasi tembung kunci utawa kombinasi telusur long-buntut, luwih gampang kanggo algoritma A9 kanggo nemokake sampeyan. Mangkono, lalu lintas sing luwih dhuwur cenderung nggawa sampeyan kamungkinan luwih apik babagan produk liyane kanggo nambah akeh wong sing nggoleki item sing cocog utawa nggoleki ing kategori item padha.

Where to Include Keywords?

Sejatine, tembung kunci target utama sampeyan dimaksudaké kanggo digunakake ing kampanye optimasi listing produk sakabèhé. Lan ayo ngadhepi - optimasi kaca produk sampeyan minangka aktif, intensif lan banget intensif. Nanging yen sampeyan gelem lan siap kanggo nandur modal ing sawetara wektu, sampeyan bakal bisa nindakake kabeh online bisnis ing Amazon. Dadi, yen sampeyan milih tembung kunci tembung sing apik saka Amazon - ngendi sampeyan nggunakake tembung kunci sing paling apik karo liyane saka kombinasi long-buntut sing terkenal lan saran tembung kunci? Kene bagean utama saka daftar kaca produk bakal dioptimalake kanggo target keyword sampeyan:

  • Judhul kaca produk (panggonan paling apik kanggo nulis tembung kunci utama ing urutan sing ngurangi pentinge).
  • Seksi deskripsi produk (temenan kanggo kalebu kombinasi kata kunci long-buntut utamané).
  • Dhaptar peluru (ing kasunyatan, versi iki luwih cetha saka deskripsi produk, nanging priksa manawa sampeyan ora duwe tembung kunci sing bola-bali kalebu ing judhul lan daftar peluru).
December 22, 2017