Back to Question Center
0

Aku bisa cepet ngoptimalake listing Amazon kanggo tembung kunci sing ndorong aku menyang ndhuwur nggolet barang?

1 answers:

Yen sampeyan pengin ngeset kebeneran, sampeyan kudu nyetel lan ngoptimalake listing Amazon kanggo tembung kunci target utama (i. e. , sing siji tembung kunci lan kombinasi long-buntut sing digunakake kanggo tlusur produk paling kerep). Nanging carane nemokake tembung kunci sing bener lan ngoptimalake Amazon listing cara sing paling apik? Bab sing kaya karo Search Engine Optimization (SEO), kanggo ngoptimalake daftar Amazon, sampeyan kudu milih tembung kunci ing panjaluk sing paling ditemokake (i - магазин мебели домодедовская. e. , volume panelusuran gedhe), adhedhasar tingkat persaingan kunci sing cukup (i. e. , relatif gampang kanggo peringkat kanggo). Mulane sadurunge sampeyan kudu milih alat kunci sing bener. Lan ing ngisor iki aku bakal nuduhake sampeyan sawetara skema praktis kanggo sampeyan ngoptimalake listing Amazon kanggo tembung kunci sing bener lan nggunakake piranti tengen karo efisiensi sing buktiaken. Dadi, ayo delve in!

Miwiti nganggo Google Keyword Planner

Mangkene, alat riset kunci dhasar iki uga bisa dipahami kanthi meh kabeh SEO pakar bisa mbantu sampeyan ngoptimalake listing Amazon kanggo tembung kunci sing bener. Supaya luwih tepat, aku nyaranake nggunakake Keyword Planner Google sadurunge apa-apa liyane - mung kanggo duwe gambar gedhe saka keywords target produk lan frasa silihan panjang. Mangkono, sampeyan bakal bisa mangerteni kabeh tren global panggunaane - ora mung ing Amazon dhewe, nanging liwat pasar pasar sing padha, kayata eBay, Walmart, toko Alibaba, lan liya-liyane.

Ngoptimalake Listing Amazon Nggunakake Alat Profesional

Sawise sampeyan wis entuk gambar amba saka tembung kunci target utama, wektu kanggo nguji mau ing tumindak. Maksudku kene sampeyan kudu milih alat riset kunci sing apik khusus sing disesuaikan kanggo ngoptimalake daftar Amazon. Antarane wong liya, Aku bisa menehi rekomendasi nggunakake sing ngisor iki - KeywordTool. io lan JungleScout. Aku wis nguji wong loro kanggo ngoptimalake listing Amazon sandi dhewe kanggo tembung kunci target utama. Ing ngisor iki, ayo nduwe gambaran ringkes kanggo saben wong.

KeywordTool. io

Iku alat gedhe kanggo terus obah karo sawetara gagasan kunci gedhe. Kaya karo Google Keyword Planner, kabeh sing perlu kanggo ngetik target keyword - lan dibantu karo dhaptar massive istilah sing gegandhengan sing digunakake dening manggon langsung manggon item sing padha utawa kategori produk. Apa liyane - KeywordTool. io katon apik banget, utamané nalika nerangake nggolek kombinasi kata kunci long-buntut sing paling njanjeni. Elingi, pilihan otomatis autocomplete Amazon ora bisa tansah mbantu karo ekspresi iki, mulane nggunakake alat riset kunci khusus sing disajikake bisa dadi kaslametan sejati kanggo saben penjual pemula ing Amazon.

JungleScout

Lan ing kene kita pungkasane teka ing titik - bab iku ora Keyword Planner, utawa KeywordTool bener mbiyantu kanggo mangerteni mbok menawa perkara sing paling penting ana - luwih kerep ngasilake luwih akeh dodolan ing Amazon. Mulane aku menehi rekomendasi nggunakake JungleScout kanggo ngenali carane menang saben target target tartamtu, utawa expression long-buntut bisa bisa. Utawa sampeyan uga nggunakake mung kanggo referensi salib. Wekasanipun, kanggo nggawe checkup pungkasan kanggo saben tembung kunci sing potensial njanjeni lan aran tartamtu apa iku kudu menang siji kanggo ngoptimalake Panjenengan Amazon listing kanggo manawa, utawa ora kabeh.

December 22, 2017