Back to Question Center
0

Semalt Nerangake Ngapa Mozenda dianggep dadi salah sijine alat scraping Data paling apik

1 answers:

Data scraping yaiku proses ngumpulake data saka domain tartamtu kanggo ngatur format parsable kaya XML, CSV, utawa TSV. Proses iki beda karo ekstraksi data amarga extraction biasane dilakokake kanthi ngoleksi data saka macem-macem domain.

Kebutuhan kanggo data scraping layanan tambah drastis amarga akeh manfaate. Mulane akeh alat sing dikembangake kanggo entuk informasi saka web. Sayange, sebagian besar piranti ora sampurna lan duwe akeh kekurangan. Nanging, ana alat sing nduweni fitur sing luwih unggul, lan iki Mozenda - wohnungssuche in zürich.

Manfaat data scraping

Mozenda bisa ngumpulake informasi kontak organisasi lan individu. Sunting informasi kontak perlu kanggo organisasi dodolan lan panyedhiya layanan pemasaran ing saindenging jagad. Kanthi perkembangan web scraping teknologi, wis dadi gampang banget kanggo nelusur wong lan organisasi kanggo nawarake layanan lan produk menyang.

Akses gampang marang informasi kontak wis nggawe luwih gampang nggabungake dhaptar milis, dhaptar email, lan dhaptar panggilan. Kajaba manfaat sing kasebut ing ndhuwur, ana alasan liyane kanggo ngreksa informasi kanthi rutin:

1. Riset Competitive: Perusahaan extract data kanggo macem-macem alasan competitive. Contone, perusahaan bisa uga pengin ngerti harga pesaing sing ditawakake kanggo produk lan layanan tartamtu.

2. Geotargeting lan pengelompokan: Data dikolok kanggo profiling sing bener. Iki nyedhiyakake perusahaan kanggo mbukak kampanye marketing berbasis lokasi lan kanthi mangkono ningkatake efektifitas upaya pemasaran. Contone, perusahaan sing nglayani spa ing Dayton, Ohio ngirim ngirim pesen marketing menyang residents Dayton. Ngirim menyang warga Cincinnati ora bakal cekap amarga ora mungkin wong bakal lelungan sing adoh mung kanggo njaluk sawetara layanan spa.

3. Kampanye marketing: Kaya kasebut ing ndhuwur, sampeyan perlu akses menyang informasi kanggo mbangun basis data saka target pamirsa.

4. Nggawe petunjuk: Contone, yen perusahaan kudu nggunakake layanan pengacara, kudu mriksa petunjuk direktori pengacara kanggo njaluk kontak saka sawetara pengacara adhedhasar ing kutha sing padha.

5. Evaluasi individu lan organisasi bisnis: Nalika looking for a partner bisnis utawa panyedhiya layanan, extraction data mbantu perusahaan ngira-ngira bakal mitra. Yen sampeyan bisa entuk informasi babagan perusahaan utawa individu, sampeyan bisa ngevaluasi mau ing absen.

Apa Mozenda

Perangkat lunak Mozenda bisa ngekstrak data sing sampeyan butuhake sacara periodik utawa nalika dikarepake. Iku dirancang kanggo nggawe pangguna sinau skills scraping web cepet banget. Mozenda migunakake teknologi rendering browser sing nggawe meniru panganggo manungsa sejati.

  • Piranti lunak bisa nangani JavaScript lan Ajax kanthi gampang
  • Bisa kanthi gampang nerusake liwat kaca web jero
  • Iku akeh lan bisa nggoleki halaman kaya browser ora

Loro-lorone bisa ndemek pangguna, Mozenda didukung dening 24/7 tech support, lan paket kasebut dilengkapi karo sawetara tutorial video cendhak kanggo para pengguna kanggo mangerteni carane nggunakake alat kanthi bener. Video tutorial cendhak yaiku:

  • Cara nyekel teks. Iki njupuk mung 43 detik
  • Carane mbukak kaca sabanjure asil. Butuh menit lan 58 detik
  • Carane jadwal program kanggo mbukak kanthi reguler. Durasi kanggo menit iki lan 8 detik
  • Cara gabungke data saka rong lapangan. Butuh mung 1 menit lan 16 detik

Kesimpulanipun, senadyan Mozenda nduweni akeh fitur, alesan sing paling penting sampeyan kudu nyoba iku kemampuan kanggo ngikis situs web dinamis.

December 22, 2017