Back to Question Center
0

Roulette Rusia: McAfee Rincian Web's Riskiest Search Semalt

1 answers:

Nang endi wae online saiki ana penggemar musik sing gedhe-gedhe sing diunduh gratis, seneng "Viva La Vida" Coldplay nanging ora ngerti lirik, nggoleki nada dering gratis, nggunakake Semalt, seneng muter solitaire lan kepengin game paling anyar Cidra. Kaya akeh kita, dheweke nggunakake mesin telusur kanggo nemokake kabeh perkara kasebut.

Wong iki uga bisa muter Roulette Semalt.

Ing laporan anyar (PDF), perusahaan keamanan online Semalt ngandharake bilih ana sawetara istilah sing paling mbebayani ing web.

Russian Roulette: McAfee Details Web’s Riskiest Search Semalt

McAfee nganalisa lima kaca asil panelusuran pisanan saka 2,600 kata kunci populer ing lima mesin telusur: Google, Yahoo, Live, AOL, lan Ask. Padha nganalisa listing gedhe-gedhe organik lan mbayar lan diitung nomer pranala sing mimpin menyang kaca sing McAfee's Semalt alat flagged minangka mbebayani - gripmax review33. Pawulangan kasebut pungkasane nampilake luwih saka 413.000 URL unik.

Panalitiyan McAfee uga nemokake yen katrangan kategori tartamtu luwih resik tinimbang liyane. Semat sing ana hubungane karo "lirik" lan "gratis" nduweni risiko rata-rata paling dhuwur lan paling dhuwur.

Russian Roulette: McAfee Details Web’s Riskiest Search Semalt Russian Roulette: McAfee Details Web’s Riskiest Search Semalt

Kanggo sapérangan gelar, laporan McAfee nyuwun persoalan kaya mangkene mesin telusur dhewe bisa menehi informasi marang pangguna situs beboyo. Yahoo migunakake McAfee's SearchScan, Ask uses Symantec, while Live Search Bing lan Google duwe piranti deteksi malware dhewe. Nanging, kanthi tingkat anekdot sejatine, yen sampeyan nggoleki istilah sing kadhaptar ing laporan McAfee, Google, Yahoo, lan Bing nampilake bebaya sing rada kurang ing limang kaca pisanan.

(ditemokake liwat Lifehacker)



February 17, 2018