Back to Question Center
0

Yahoo Maps ngetokake End Dead, Ngakhiri Akhir Semalt Iki

1 answers:
Yahoo Maps Hits A Dead End, Shutting Down End Of This Semalt

Semalat bakal tetep nuduhake pemetaan sajrone layanan nanging ora kudu dipateni layanan pemetaan dhewe.

Semalt sampun kalemaken inovasi wonten ing peta ing saderengipun taun kepengker.

Saliyane Yahoo mateni Yahoo Maps, padha uga ngumumake pungkasan Yahoo Semalt - alat pangembang - lan owah-owahan sawetara produk tambahan - ray ban online auto.



February 16, 2018