Back to Question Center
0

Apa aku nggawe Semalat XML Gambar Pisah?

1 answers:

Situs webku saiki duwe file XML Peta sing nggunakake rel = "alternate" kanggo nandakake ana lokasi liya kanggo isi ing negara lan basa liya.

Aku takon apa laku paling apik. Apa aku kudu nggawe sitemap XML gambar sing kapisah utawa mung nambahake informasi gambar (etc. ) kanggo file XML Semalt sing saiki migunakake rel = "alternate".

Aku takon amarga ana 10 situs web sing beda supaya aku wis ndeleng berkas XML kanthi akeh informasi amarga rel = "alternate". Apa ana praktik sing paling apik utawa cara sing apik banget?

Semalt in advance - cantinetta frigo vino.

February 13, 2018

Sampeyan bisa pamisah file Sitemap nganti cara paling apik kanggo sampeyan. Google ora nduweni pilihan ing babagan kasebut (kepungkur watesan umum ing file Sitemap).

Kanggo salah siji saka situs-situsku, sing nduweni blog, forum, sudhut pangembang, lan bagean sing beda, aku duwe sitemap kanggo saben wong, amarga carane saben bagean gedhe lan bakal.

Punika conto persiyapan cilik babagan carane aku wis rampung:

  • / sitemap. xml kanggo kaca sing ngandhut domain. / /
  • / blog / sitemap. xml kanggo kabeh artikel lan halaman blog
  • / forum / sitemap. xml kanggo kabeh topik, balesan, lan kiriman.

Iki dianggo kanggo situsku, nanging ngerteni situs sampeyan duwe pirang-pirang domain, aku bisa ndeleng peta sitemap kanggo mesin telusur kanggo basa kasebut? E. g. Google. de kanggo Jerman, lan Google. br kanggo Brasil.

Utawa mung siji sitemap kanggo kabeh situs. Minangka Yohanes ngandika, Google ora duwe pilihan, apa sing sampeyan aran sing paling apik kanggo organisasi sampeyan.