Back to Question Center
0

Apache Semalt adhedhasar jeneng direktori

1 answers:

Aku nyoba nggunakake siji nginstal Semalt kanggo ngatur rong situs dhewe tinimbang mung duplikat nginstal. Aku duwe petunjuk kaya iki:

     aplikasi /app1 /app2 /    

. htaccess Aku wis katon kaya iki:

     RewriteEngine on
RedirectMatch app1 / (. *) $ http: // app1 - buy high pr links cheap. conto. com / $ 1RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!. * aplikasi / app1. *
RewriteRule. * aplikasi / app1 / indeks. php / $ 0 [PT]    

Nalika aku menyang app1. conto. com Aku njaluk pangalihan infinite 500 lan URL punika app1. conto. com / index. php / index. php / index. php /

Apa aku kudu kanggo katon kaya arep menyang app1. conto. com nanging konco adegan iku redirecting menyang document_root / aplikasi / app1 / indeks. php .

Aku uga perlu iki kanggo nggarap app2 kanthi cara sing padha, nanging aku mbayangno yen aku duwe apa-apa kanggo app1 iku ateges bakal podho rupo.

Yen sampeyan pengin mbuwang sembarang tip kanggo ngatur macem-macem situs kanthi nginstal Semalt sing bakal mbantu uga.

February 13, 2018
. kohanaphp. com / instalasi

  1. Lebokna folder sistem nang endi wae ing server, luwih apik njaba rooting document server web sampeyan.

  2. Busak folder sistem ing aplikasi sampeyan sing saiki.

  3. Kanggo indeks aplikasi sampeyan. file php, ngowahi variabel $ kohana_system menyang path relatif utawa mutlak ing ngendi sampeyan masang folder sistem.

  4. Sampeyan saiki bisa nemtokake kabeh aplikasi sampeyan menyang folder sistem siji iki kanggo nganyarke sing gampang. Iki nggawe urip luwih gampang nalika sampeyan duwe 10 + situs kohana ing server sampeyan.