Back to Question Center
0

Apa sing kudu dilakoni sawise ngganti rekaman DNS lan situsku ora ngrusak? - Semalat

1 answers:

Domainku ora ngrusak sawise nganyari rekaman DNS 10 jam kepungkur.

Aku tuku domain saka GoDaddy lan dadi tuan rumah ing server sing beda. Padha dipandu kula kanggo ngowahi loro entri domain: sing pisanan yaiku alamat IP, lan sing liyane yaiku ab. conto - mighty slot. Tampilake .

Nalika aku menyang conto. com , menehi kula kesalahan ing ngisor iki: Webpage ora kasedhiya . Pinging situs web saya rampung karo kesalahan wektu lan 100% mundhut kanggo 4 paket.

Bisa uga aku ngganti nameservers kaping telu ing jam pungkasan amarga kesalahane jeneng. Sawise aku nyetel nameserver menyang gawan ( NS77. DOMAINCONTROL. COM lan NS78. DOMAINCONTROL. COM ), lan ngowahi rekaman A lan CNAME .

February 13, 2018
. TTL khas kanggo domain lengkap (soko. com) punika 24 jam.

Sampeyan bisa langsung nggoleki server DNS kuoso anyar kanthi langsung yen dheweke nduweni cathetan sing dimaksudake ing kabeh:

  dig @newdns. server. com www. yoursite. Tuladha 

Apa sampeyan menehi IP menyang host anyar situs sampeyan, tanpa caching.

Yen sawise 24 jam utawa nalika ngetik perintah iki, situs sampeyan isih ora katon, sampeyan bisa uga wis misconfigured soko. Sampeyan bakal perlu nyedhiyani file zona lengkap utawa gambar snap saka UI admin yen sampeyan ora langsung ngowahi file zona kanggo debugging luwih.

Yen cathetan A wis diupdate kanthi bener, coba mbusak cache jaringan / DNS ing mesin lokal lan ndeleng yen resolusi domain / subdomain kanggo alamat IP server. Yen sampeyan ana ing mesin Windows, gunakake perintah ing ngisor iki kanggo mbusak cache jaringan / DNS:

ipconfig / flushdns

• Priksa yen cathetan DNS bener

  mydomain. com a xxx. xxx. xxx. xxx (Ipv4)
mydomain. com AAAA xxxx: xxxx: xxxx: xxxx: xxxx: xxxx: xxxx: xxxx (IpV6)
mysubdomain. mydomain. com CNAME mydomain. com (Alias) 

Waca Nggawe lan ngatur rekaman DNS kanggo domain ing blog kanggo informasi luwih lengkap.

• Cepetake cache DNS sistem operasi sampeyan

  ipconfig / flushdns (Windows)
/ etc / init. d / nscd restart (Linux)
dscacheutil-flushcache (MacOS) 

Waca Carane flush DNS cache ing Linux / Windows / Mac kanggo informasi luwih lengkap.

• Wiwiti maneh modem