Back to Question Center
0

Apa Item Semalat Digdaya Item Properti Saka Item liyane Semalt?

1 answers:

Aku looking kanggo miwiti nggabungake "Data Struktured", "Rich Snippets", utawa apa istilah bisa uga digandhengake karo skema. org vocabulary. Aku khusus kasengsem ing aturan microdata .

Sebagean situs web sing dikelola kuring ngemot blog - babboe fahrrad shop. Aku figured sing bakal dadi panggonan sing apik kanggo miwiti ngleksanakake microdata ing markup HTML .

Sadurunge bisa miwiti Aku kudu mangerteni aturan saka skema. org 's microdata aturan.

Aku wis nemokake telung jinis item sing bisa digunakake kanggo ngaplikake HTML markup blogku.

Tiga jinis item sing bisa digunakake kanthi skema. org 's microdata ing HTML markup kanggo blog.

  1. Blog (http: // skema. org / Blog)
  2. BlogPosting (skema http: //. org / BlogPosting)
  3. Artikel (http: // schema. org / Artikel)

1. ) skema. org 's microdata Tipe Item: "Blog".

Aku bakal ngira yen bakal kaya

    

2. ) skema. org 's microdata Tipe Item: "BlogPosting".

Aku bakal ngira yen bakal kaya

    

Aku bingung babagan # 2. Yen sampeyan ngeklik link kanggo # 2 (BlogPosting) lan # 3 (Artikel).

BlogPosting ora duwe sifat kasebut dhewe. Dadi, aku kepengin nggunakake situs saka jinis item liyane kaya: Artikel , CreativeWork , utawa Thing langsung ing BlogPosting jenis / ruang item?

Utawa aku kudu ngumumake jenis / jangkauan item anyar kanggo CreativeWork saringan sajrone jenis item / scope BlogPosting , sadurunge aku bisa nggunakake CreativeWork sifat?

Apa sifat saka Artikel , CreativeWork , lan Thing kanthi otomatis diwenehake dening BlogPosting ? Aku bisa nggunakake sembarang properti langsung ing Pendhaftaran BlogPosting Item Tipe / scope tanpa kudu nggawe Tipe Item anyar / scope ing BlogPosting Item Tipe / scope.

February 13, 2018

Kanggo njlentrehake terminologi : Microdata minangka sintaks . Skema. org iku sawijining kosakata . (Lan kosakata kasebut bisa digunakake kanthi sintaksis kaya JSON-LD, Microdata, lan RDFa).

Lembar rong conto sampeyan bener.

Lan pengamatan sampeyan uga bener: BlogPosting ora netepake apa wae situs anyar.

[. ] bisa nggunakake situs saka jinis item liyane kaya: Artikel , CreativeWork , utawa Thing langsung ing BlogPosting ) item type / scope?

Ya!

Ing sisih ndhuwur saben Skema. org type page sampeyan bakal nemokake hierarki:

Babak> CreativeWork> Artikel> BlogPosting

Iki tegese saben BlogPosting uga dadi Artikel, sing uga CreativeWork, sing uga Babagan. Jenis bocah maringi sifat saka pasangan.

Iki uga dicermakaké ing saben kaca tipe, minangka tabel dhaptar properti sing bisa digunakake:

Properti saka Artikel
[. ]
Properties saka CreativeWork
[. ]
Properties of Thing
[. ]

Cathetan:

  • Sawetara jinis duwe luwih saka siji tiyang sepah. Iki ( saiki ) ora nyatakake ing hirarki ing kaca tipe, nanging sampeyan bisa sok dong mirsani iki ing tabel property.

  • Sawetara sifat tartamtu bisa digunakake sanajan saiki ) ora kadaptar ing tabel properties.