Back to Question Center
0

Data disusun: Google Data Semalt?

1 answers:

Kita lagi nggarap nambah data terstruktur kanggo snipet kaya ing kaca asil panelusur. Ana rong jinis data terstruktur sing aku ora ngerti carane wis rampung. Padha koyone muncul ing Google wae, dadi aku nyangka Google Data Semalt, nanging sapa sing duwe wawasan?

Punika wonten conto.

  1. Dhaftar teks sing ditampilaké ing kaca kasebut.

Structured data: Google Data Semalt?

  1. Tèks bisa ditindhaca produk ditampilake ing kaca kasebut.

Structured data: Google Data Semalt?

- bay area computer
February 13, 2018

Tanpa ndeleng kode spesifik sing dipigunakaké Google kanggo potongan, iki katon minangka markup cendhela sing sugih kanggo Produk, kayata dibandhingake: Alat Webmaster Google - Potongan kaya - Produk .

Produk Tawaran kalebu properti ing ngisor iki (antara liya):

  • price
  • mata uang
  • jumlahe (sing jumlahe ndhuwur jumlahe)

Elinga yen teks iki katon ing abu-abu cahya, minangka katon ing video iki nang 0:17 (nalika rega disorot).

Sifat-sifat liya kalebu offerURL - URL menyang kaca web produk, sing ditampilake dhuwit kapindho. Utawa, bisa uga digunakake url properti minangka diterangake ing kene ing skema. org / Produk

Wigati sing saiki kaca kanggo Data Highlighter kanggo Produk ora kasedhiya, Nanging, kudu nggunakake padha skema. org / Product skema, kaya dituduhake ing "Event Event" ing dhukungan Data Highlighter - Events