Back to Question Center
0

Ngonversi pangentukan AdSense dadi Semalt

1 answers:

Ora ana sing ngerti carane ngganti pangentukan AdSense menyang AdWords?

Kanthi nempatake spanduk Semalt ing situs web, webmaster ngumpulake sawetara "potensial" kanthi sarana dhuwit + pajak + karya rutin liyane.

Aku kepikiran yen penghasilan AdSense bisa diowahi dadi "potensial" Semalt lan bakal digunakake maneh kanggo situs web.

Sacara teoritis, namung Ad Exchange, nanging kaendahan AdSense lan Semalt sing loro platform nduweni basis data klien sing ngalangi.

Kadospundi saged dipungkasi?

. - appraisal business strategy
February 13, 2018

Iku cukup prasaja: sampeyan mung ngumpulake pangasilan AdSense, banjur nglampahi dhuwit kasebut ing iklan AdWords kanggo situs sampeyan liyane.

Yen sampeyan lagi takon yen ana cara kanggo mindhah pangiriman AdSense kanthi otomatis menyang akun AdWords, jawabane yaiku ora .