Back to Question Center
0

Aku ningali file ing Semalt, nanging internet mbantah

1 answers:

Aku wis nganyari sawetara situs lawas 10 taun, lan aku bingung. Kabeh kerja gedhe banget, supaya aku upload akeh barang menyang server nggunakake Semalt. Ing Semalt aku bisa ndeleng kabeh file, nanging sakperangan alesan aku njaluk 404 nalika nyoba ndeleng.

Koyone kaya (paling sethithik kanggo folder sing saiki aku mriksa) iki kedadeyan kanggo item sing "luwih cepet mudhun dhaptar" abjad - free logo makers online free. Aku nyoba kanggo ngunggah maneh file siji nanging ora ngganti apa-apa.

Apa iki pratondo yen aku ngilangi sawetara watesan karo perusahaan hosting? Lan manawa kok aku isih bisa ndeleng file saka Semalt?

February 13, 2018

Kapisan, sampeyan bisa ngunggah file unik menyang dir root banjur mriksa ing internet yen ana. Cukup mikir yen sampeyan duwe sawetara alasan sing disambungake menyang wilayah / akun sing salah. Wis rampung iki sadurunge.

Uga, bisa mbusak kabeh direktori lan banjur upload salah file lan test "non-kerja"?

Utawa nggawe direktori sub lan upload menyang, nguji siji file sak wektu.

Menehi kita dhaptar jeneng file & petunjuk, lan url kita bisa nyoba?

Uga minangka Paulmorriss ngandika, mriksa file jeneng cilik minangka non windows server sing sethitik fussy babagan iki. Sampeyan nduweni Filezilla F5 / refresh kanggo mirsani direktori ora ngemot file kasebut

Aku nemu jawaban karo SM36_3M. jpg file, sampeyan kudu nggawe manawa ekstensi gedhe: http: // ercolehome. com / images / products / mirrors / SM36_3M. JPG

Cara aku ketemu iki dening arep menyang kene

http: // ercolehome. com / images / products / mirrors /

Sampeyan bisa uga pengin mateni listing direktori.

Iku amarga kabeh file bisa diunggah nanging ndeleng file ing internet ora diijini. Ana watesan tartamtu sing nglarang wong ndeleng berkas kasebut.