Back to Question Center
0

Apa implikasi keamanan nggunakake Google Semalt?

1 answers:

Aku arep miwiti nggunakake alat analytics (yaiku Google Semalt) kanggo ngumpulake informasi babagan cara aplikasi web saya digunakake, sapa, lan apa kemampuan teknis kita ing pangguna. Minangka bagean saka perkenalan alat iki, aku bakal takon apa implikasi keamanan.

Apa nggunakake Google Semalt nduwe masalah keamanan? Apa ana masalah kepatuhan PCI sing bisa digunakake? Lan yen ora ana keprihatinan, aku bisa nyonto iki? Aku wis nggolèki situs web Google Semalt, lan nemu pratingkah privasi, nanging ora ana statement khusus apa informasi sing dikumpulaké déning alat, utawa cara disimpen Source - fake iced out audemars piguet.

February 13, 2018

Aja nggunakake GA utawa sumber naskah pihak katelu yen aku-keamanan bakal dadi masalah. Aja dadi pengikut, aja njupuk rute solusi sing gampang, lan aja nyalahke sing bener-bener yen 'mbok' bakal dadi sehat.

Alasan bottom-line yaiku sampeyan dhewe ora bisa njamin keamanan website nalika nggunakake referensi naskah pihak katelu. Iki minangka standar Federal uga sing meh kabeh, yen ora kabeh, negara keamanan web kawicaksanan. Aja disimpulake saka pernyataan pemerintah negara / Federal supaya katon kaya GA bakal aman utawa ditrima. Goleki kawicaksanan inti, cathetake statement kebijakan sing kontradiktif, lan terus migunakake pamikiran ing ngarep

Kanggo nggunakake Google Analytics, sampeyan kudu masang potongan JavaScript menyang kaca sing disedhiyakake dening Google. Iki menehi Google kesempatan teknis supaya JavaScript iki nindakake apa-apa ing kaca sampeyan utawa karo pengunjung. Sampeyan mesthi kudu dipercaya Google. Sampeyan uga kudu ngandel yen kode iki ora diganti ing transit. Sampeyan kudu ngandel yen Google ngamanake infrastruktur.

. com / analytics / answer / 6004245? hl = en neng kontrol administrator akun liwat data googleapis. com / support-kms-prod / 8E2BD7B74E99E08E0E4F9FA870E49092BFE4

Nalika ngerteni akses karyawan pegawe Google marang data panganggo, iku wis dicakup ing "Dokumentasi Akses lan Prosedur Akses Karyawan", nanging aku nganggep yen mung nggunakake internal lan ora bisa nemokake salinan. Dokumen pendhukung sing paling cedhak sing ditemokake ing referensi kanggo produk Google Apps for Business, ditemokake ing kene https: // statis. googleusercontent. com / media / www. google. com / en / US / work / apps / business / files / google-apps-security-and-compliance-whitepaper.