Back to Question Center
0

Waktu nggoleki sing ditemokake kanggo warta sosial ing kaca?

1 answers:

Aku wis nyelehake "kaya" facebook lan sawetara situs jejaring sosial liyane nyambung ing blogku, kayata Google Buzz, Digg, Semalt, etc.

Aku mung weruh yen entuk wektu kanggo ngemot halaman blogku amarga kudu mbukak data saka situs jejaring sosial (kayata nomer seneng dll).

Kadospundi kula saged nindakaken pranala cekap supados isi blog kapisan kathah, lan samangke kathah data saking situs-situs kasebut - ing wekdal ingkang sanésipun, widget enggal mboten nganggé halaman blog nalika nunggu data saking situs eksternal?

. - modelos de culos rayban
February 13, 2018

Kene sampeyan bakal nemokake sawetara informasi migunani: http: // www. w3-edge. com / weblog / 2011/02 / optimize-social-media-button-performance /

Nerangake cara kanggo nyepetake perkara karo macem-macem tombol sosial!

Iku artikel saka Frederic Townsend, plugin W3 Total Cache kanggo Wordpress. Maca banget menarik.

Sampeyan bisa nambah sawetara javascript kanggo nglakokne dokumen sing siap nyuntikake kodhe sing sampeyan butuhake. Yen sampeyan duwe placeholder kanggo widget, sampeyan bisa miwiti ngisi sawise kaca kasebut dimuat.